Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Lite förändring

2012-04-29

Kände att jag behövde uppdatera min header lite. Då jag har ändrat mitt hår endel sen bilderna på gamla headern.
Så nu känns det fräscht med lite nya bilder! Ska nog ändra lite med rubriker och sådant också, fast någon annan dag.
Så, vad tycker ni? Var den gamla eller den nya finast? Ser ni inte den nya headern - tryck F5.

Edit: Jag använder mig av photoshop CS5 när jag gör mina headers.
Gamla!
Nya!

Gårdagens outfit

2012-04-28

Såhär såg jag ut igår! Hade på mig mitt nya linne från bikbok. Åh, det är så himla fint. Älskar det! Tänk att ha det på sommaren.
Ikväll blir det att bara vara hemma med familjen och mysa på. Vi ska äta grillat till middag för att fira det fina vårvädret som var idag!
Kavaj - H&M / Linne - Bikbok NYTT! / Jeans - Dr.Denim

Friday night

2012-04-28

Tre bilder från igår! Blev en så bra fredag kväll. Vi sjöng singstar och blev helt nostalgiska, åt massa gotta och dansade just dance.
Ni är så bra tjejer!

Friday

2012-04-27

Hej på er! Har precis fixat mig klart och nu ska jag cykla iväg till Sofia. Hon bjuder nämligen mig och några andra tjejer på middag idag! Tror det kommer bli hur trevligt som helst. Och självklart följer kameran med!

Bubblegum and reptile

2012-04-26

Det här jeansen var ett av plaggen jag köpte på bikbok igår. De kostar i vanliga fall 199kr, så jag fick dem för bara 100 kronor.
De sitter verkligen jättebra, precis som jag vill! Så jag är supernöjd med detta köp. Kommer att visa resten av plaggen i helgen!
Jeans  - Bikbok NYA! / Skjorta - Bikbok / Skor - Converse

Mössa!

2012-04-26

Fick hem en himla fin mössa idag! Den kommer ifrån Manky.se. Kanske lite fel säsong just nu, men bättre sent än aldrig!
Är väldigt glad för den i alla fall. Så tack, tack, taack!

En fin onsdag

2012-04-25

Det har varit en ovanligt bra dag idag. Cyklade till skolan i solskenet, gjorde bort en religions redovisning, köpte lite nytt på bikbok (50% på allt i butiken, bara idag!), tränade intervaller, lår, rumpa och åt en himlans god middag. Avslutar denna fina dag med dans!
Jeans - Dr.Denim | Skjorta - Vila

Golden Rose

2012-04-25

Nymålade naglar nu då! Det fick bli ett härligt rosa lack från turkiet den här gången. Alltid lika svårt att välja färg haha :)

Work out

2012-04-24

Hoff. Var extremt jobbigt på gymmet idag. Körde verkligen slut på mig själv! 6 km på löpbandet och sedan lite mage.
Nu ska jag försöka motivera mig själv och göra en engelska uppgift som jag är lite sen med. Belöningen får bli ett avsnitt desperate housewives senare ikväll. Om planerna blir som jag hoppas har jag skickat in uppgiften innan 21.00!

Träningscollage v.17

2012-04-24

En ny vecka, med nya möjligheter och ny vilja! Fem veckor framåt kommer jag att lägga upp träningsmål. Vi ska springa milen med skolan och ska försöka att göra mitt bästa där. Så kondition och bra mat är det som gäller dessa veckor.
- because the pain is worth it -

Monday

2012-04-23

Då var det en ny skolvecka igen då! Vill bara att dessa sju veckor ska vara slut. Helst typ nyss! Nu återstår mest nationella prov och lite sådant. Nu ska jag i alla fall iväg till gymmet för det är fettförbränningsdag där idag! Ska på en föreläsning och sedan lite olika pass.
Jeans - Dr.Denim | Bälte - Cubus | Linne - Carlings | Avklippt kofta - H&M

Fick besök

2012-04-22

Igår hälsade en älg på hemma hos oss. Den låg bara ca. 5 meter från huset! Så himla mäktigt ändå.

Söndags lunch

2012-04-22

Har ätit godaste lunchen med mamma, mormor och lillebror! Mormor är så söt ibland, när jag gick ner för att äta säger hon: "har du inte med kameran? så du kan fota maten och lägga ut på bloggen?" Så, då gjorde jag det! Bli läskade nu kära vänner!

Pasteller

2012-04-21

Såhär kommer jag gå klädd i sommar och i vår. Kommer blanda olika härliga pasteller med varandra. Underbart!
Linne och jeans från cubus!

Saturday cleaning

2012-04-21

Denna lördag har jag storstädat hela mitt rum. Dammtorkat och dammsugit! Så nu är det riktigt rent, rätt skönt ändå.
Med lite musik så klarar man vad som helst haha! Ikväll ska jag äta god middag med familjen och sen bär det av till Elina!

Äntligen helg

2012-04-20

Då var det helg igen! Den här veckan har gått så himla snabbt. Ikväll väntar häng med fintjejerna, blir nog super bra!
Önskar er alla en underbar helg :*

Black dress

2012-04-20

Bjuder på lite halvkassa bilder som jag tog imorse! Det här var ett av plaggen som jag sydde om igår. Den här klänningen var från början ner till mina anklar. Mycket finare i den här längden kan jag då säga!
Klänning - Second Hand | Skärp - Old | Klocka - Ur&Penn | Armband - Gina Tricot

Pictures

2012-04-19

Ett hopplock av mina senaste uppdateringar på instagram. Jag bara total älskar den appen, underbar alltså!
Följ mig om ni har lust, uppdaterar flera gånger om dagen med bilder från min vardag - mthorneus heter jag :)

2012-04-19

2012-04-19

Hej fina ni!
Idag har jag hunnit med att träna, sy om lite kläder, äta middag hos mormor och nu väntar sång hos min sångpedagog.
Torsdagar är bra, riktigt bra dagar. Och imorgon väntar en efterlängtad helg! Underbart.

Träningscollage v.16

2012-04-18

Är supertaggad på att träna nu efter jag har plockat ihop dessa bilder. Så imorgon bär det av till gymmet för kondition och mage!
- To get the body you always wanted -

All black

2012-04-18

Hola amigos! Den här dagen har varit riktigt seg. Har varit så trött hela dagen.. Idag är det jag som agerar kock här hemma, så ska ställa mig och laga middag nu och lite senare blir det dans. Som jag har längtat!
Polo - Bikbok | Bälte - Second Hand | Halsband - Present

Dagens val

2012-04-17

Åh, jag bara älskar när kragarna sticker fram bakom tröjorna. Så himla fint! Idag står träning och desperate housewives på schemat. Kanske kan klämma in lite städning av mitt rum där också, kan säga att det behövs. Ha en fin tisdag kära ni. Hugs!

Skjorta - Bikbok | Tröja - H&M | Armband - Gina, Lindex, Present | Ring - Gina Tricot | Klocka - Ur&Penn

Todays look

2012-04-16

Såhär har jag gått klädd denna måndag. Första skoldagen efter lovet har nu passerat, hade gärna varit ledig en vecka till.. Men nu är det bara 52 dagar kvar till det väldigt efterlängtade sommarlovet. Det kommer gå fort, förhoppningsvis!

Utöver det så har vi inget vatten på min gata just nu och jag var på ett väldigt svettigt träningspass för ett tag sedan. Jag vill duscha!!
Skjorta - Monki | Tröja - USA | Skor - Converse | Ring - Gina Tricot

skolångest

2012-04-15

Hello! Idag är det sista dagen på detta underbara lov. Och jag har drabbats av den förälskade skolångesten. Blä, Usch och Fy!
Vill. Inte. Gå. Till. Skolan. Imorgon. Well, well.. annars har mitt lov varit superbra, bättre än förväntat faktiskt! Puss på er.

Spring!

2012-04-13

Hallå där! Åh nu har alla vårkänslor kommit tillbaka. Vädret är på topp idag! 10 grader i skuggan (!!) och strålande sol.
Idag har jag ätit lunch på stan med mamma och syster, letat en ny bikini, tagit en joggingtur och bara njutit av detta vårväder!
Hoppas att ni får en underbar helg. Puss :*
Jeans - Dr.Denim | Linne - Bikbok | Kavaj - MQ | Halsring - Gina Tricot

Två ringar

2012-04-12

Var väldigt länge sedan jag köpte en ny ring, förut köpte jag nya hela tiden. Så det blev att jag köpte hela två stycken i tisdags!
Ring - Gina Tricot - 49kr REA!
Ring - Gina Tricot - 39kr REA!

Tre nya!

2012-04-11

På stan igår fick jag hem dessa tre linnen! Och alla tre under femtio kronor. Kap!!
Linne - Cubus - 29kr REA!



Linne - Cubus - 29kr REA!



Linne - Bikbok - 49kr REA!

Gårdagens val

2012-04-11

Bar min älskade rymdtröja igår, den är så himla fin! Nu ska jag börja göra mig i ordning, sedan blir det en promenad med hunden och sen far jag till en saknad Johan för att umgås med honom! Kommer bli toppen! Vi hörs :*
Tröja - MQ | Halsring - Gina Tricot

10 april

2012-04-10

Hej fina ni! I morse hann jag med en kort joggingtur och sen for jag in till stan med Moa. Där shoppade jag lite smått och gott.
Kommer självklart att visa er lite senare! Nu ska jag iväg på Sh'bam (ett dans pass) med Ewelina, pussar :*

Träningscollage v.15

2012-04-09

Tagg, tagg, tagg! Jag tror att den här veckan kommer att bjuda på mycket träning. Nu när det är lov har jag tid att träna ännu mer!
- You don't always get what you wish for, you get what you work for! -

Food

2012-04-09

Ett behövligt mellanmål efter ett grymt skönt träningspass på gymmet! Jag gjorde smoothien på banan, hallon och saften från en pressad apelsin. Blev riktigt gott! Har även förälskat mig i ägg. Hade kunnat äta hur många som helst haha :)

Träning!

2012-04-09

Goddagens! Är så sjukt taggad på att träna idag, så ska snart gå iväg till bussen för att åka till gymmet. Idag blir det nog att jag kör mage och kondition. Så grymt kul!

Sunday, boring sunday

2012-04-08

Hello fellas! Söndag i all sin ära. Alltid lika grå och tråkig och oplanerad. Däremot är det världens finaste väder som gör att man blir lite gladare. Ska nog spendera mesta delen av den här söndagen i mitt rum, med lite serier och filmer. Mys ju!

Instagram bilder

2012-04-07

Sex bilder från mina dagar hos farmor! Vi har spelat kort, ätit torkat renkött, pimplat, kört skoter, myst ute i solen, gottat oss med bacon snacks och ätit massa god mat. Som en äkta norrlänning då hahah! En riktigt bra start på påsklovet måste jag säga :)
@ mthorneus at instagram

Hos farmor!

2012-04-06

Hej på er! Jag befinner mig förtillfället hos min farmor långt upp i Norrland. Snart ska vi ut på isen och pimpla och köra skoter.
Sofia har följt med mig hit, så lite sällskap har jag i alla fall! Kommer hem imorgon, så uppdatering kommer att bli som vanligt då. Hoppas ni förstår! Puss på er.

bild från sportlovet!

Finaste dagen på länge

2012-04-04

Det har varit en riktigt bra onsdag idag. Vaknade i tid, hann göra god frukost, mötte snällaste busschauffören, tränade efter skolan, solade solarium med Ebba, gick hem i solen och bara för att förgylla denna dag ännu mer så ska jag snart på dans!

Förresten så har ju Instagram kommit till andriod. Är överlycklig!! Så följ mig - mthorneus heter jag!
Kläderna är från Monki och klockan från Ur&Penn!

Träningscollage v.14

2012-04-04

Fjärde träningscollage, dessa collage peppar verkligen mig! Hur går det för er med träningen? Jag har ju dragit på mig en förkylning, men träningstokig som jag är trotsar jag förkylningen och kör på som vanligt.

Dagens

2012-04-03

Bara två dagar kvar i skolan nu. Ljuvligt om ni frågar mig! På torsdag bär det mest troligt av till farmor för att spendera påskhelgen där med lite skoterkörning och pimpling. Blir nog kanon bra! Annars idag har jag hunnit med att ta en powerwalk, vara spinning och core och sedan vara på min lillebrors vårshow och sett massor med barn sjunga och dansa! Nu väntar teven, pussar.
Shorts - Bikbok | Skjorta - Vero Moda

Pumped up kicks

2012-04-02

Vilken talang Jayme Dee är alltså. Älskar alla hennes covers, men det här måste nog vara min favorit!

Grattis Håkan ♥

2012-04-02

Världens finaste man fyller 38 år idag. Håkan kommer alltid att beröra mig med sin musik! Underbara du. Grattis!

Måndag, sköna måndag

2012-04-02

Invigde min skönhet till kjol idag. I just love it! Annars har denna måndag bestått av sovmorgon, snöstorm, fiskpinnar till lunch och ett evigt snorande. Ska spendera min måndagkväll med en bra bok och sedan tvn! Puss på er.
Kjol - Gina Tricot | Topp - H&M | Klocka - Ur&Penn

1 april

2012-04-01

Första april har bjudit på huvudvärk och världens förkylning. Känns ju inte alls som en bra start på denna månad. Däremot har vårvädret visat sig idag igen. Vilket är underbart! Nu är det bara fyra dagar kvar i skolan och sedan påsklov. Har dock inga större planer på lovet, jag får ta dagarna som de kommer helt enkelt!

And now it's mine

2012-04-01

Jag slog till på kjolen i alla fall och ångrar mig inte ett dugg. Tvåhundrafyrtionio kronor fick jag ge för den! Från Gina Tricot!

Hungerspelen

2012-04-01


Åh, kom hem från bion för inte så länge sedan. Jag är helt exalterad. Filmen var så himla bra. Verkligen!
Ville inte att den skulle ta slut! Tror jag inte har sett en sån bra film på länge. Nästan föör bra, vill bara se den igen.
Ni som inte har sett den. GÖR DET! Åh, åh, åh. Förhoppningsvis drömmer jag fina drömmar om filmen, hihi.
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen