Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

MBFW STHLM 1.0

2012-08-31

Har valt ut mina favorit looks från de olika visningarna som befann sig på mbfw i Stockholm. Börjar med dessa fyra. Kommer fler inlägg så småning om! Hoppas ni tycker om det ♥


Peachfärgade plagg, nudefärgade skor, vida byxor, tröjklänningar, magkorta linnen och gult.


Vitt, vitt, vitt, prinsessor, skyhöga klackar, spets, bubbelgumsrosa hår, klänningar i fabulösa tyger.
 

Gula inslag, kavajer och västar, vitt, underbara skor, fräscht och pasteller.
 

Androgynt, gubbskor, svart, vitt, reptil, mönstrade skjortor och kjolar. 

Orkesterjacka

2012-08-30

Hallå mina vänner! Ska snart äta middag och sedan sticka iväg och handla inför lördag då jag som sagt ska bjuda tjejerna på middag. Blir trerätters, men mer än så säger jag inte! Det ska bli en överraskning (och jag vet att ni brudar läser detta hehe). Ser verkligen fram emot det.Tror att det kommer bli hur trevligt som helst! 

Kavaj Second Hand / Linne Topshop / Jeans Dr.Denim

Patterned pants

2012-08-29

Hallå där! Imorgon är det redan torsdag, veckan har gått så himla snabbt. Så här har jag i alla fall sett ut idag. Vill verkligen bli bättre på att fota outfit bilder. Men tycker det är så tråkigt att ta inomhus och tyvärr blir det mest det..

Kavaj, Byxor & Hårring H&M / Linne Zara / Halsband & Klocka Ur&Penn

Andra dagen i Stockholm

2012-08-28

Åt god hotellfrukost, tittade in på relaxavdelningen som fanns på hotellet, strosade runt på stockholms gator med bästa syster, lyssnade på en otroligt bra manskör, var på den mest lyxigaste toan jag någonsin varit på, åt äkta italiensk glass, provade massor med kläder och begav oss sedan hem till Quality hotel för en god natts sömn. 

I'll never let you go

2012-08-27

Veckans värsta dag har passerat. Ikväll har min syster varit här och firat mig. Jag tänkte göra ett videoinlägg när jag har fått alla mina presenter så ni får se allt jag har fått. Det blir i så fall på söndag eller någon gång nästa vecka! Eftersom att tjejerna ska fira mig på lördag. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och slå igång någon film, sovmorgon imorgon! Förresten var jag ju och såg batman i lördags, fyfan vad bra den var!! Helt galet! SE DEN!
 

26 augusti

2012-08-26

Åh vilken bra dag jag har haft! Fått några presenter idag som jag är supernöjd med. Sedan kommer jag att firas mer imorgon och sedan nästa helg då jag har bjudit tjejerna på middag! 17 är väl ändå inte en sån dum ålder. Jag är lycklig och det är det som är viktigast hihi. Tack åter igen för alla uppmärksamhet jag har fått idag! Är såå glad och nöjd! 
haha, från när jag fyllde 16 år!

Birthday girl!

2012-08-26

Idag är min dag! Jag fyller 17 år woho! Vilket firas tillsammans med familjen. Åh, är så himla glad!! Hela dagen hittills har varit så bra. Snart ska vi äta middag - grekisk delikatess panna, min favoriträtt och sedan kommer pappa hit och firar mig. Då blir det tårta och presenter. Tack för alla gratulationer än så länge! 

Stockholms shopping - Del 6

2012-08-25

Sista delen av min shopping från Stockholm! Dessa skor köpte jag för bara 50kr, kommer inte ihåg var jag köpte dem. Men de har blivit lite utav mina favoriter nu på sista tiden. Använder de väldigt ofta, då mina converse är i princip oanvändbara nu. 
 

Weekend

2012-08-24

Äntligen helg! Ikväll stannar jag hemma i soffan för att titta film med mamma. Imorgon ska jag på bio med finaste tjejerna. Vi ska se batman!! Åh, längtar så. På söndag fyller jag hela 17 år och det kommer att firas med familjen ♥

Stockholms shopping - Del 5

2012-08-23

Näst sista delen från min stockholms shopping har ni här! Köpte ett enkelt och superskönt baslinne på Topshop och halsbandet som jag bar idag hittade jag på Ur&Penn. 
 

Dagens klädsel

2012-08-23

Då har jag upplevt första riktiga skoldagen i tvåan. Känns ändå bra! Ikväll ska jag bjuda Elina på middag. Lite sådär vardagsmys. Ska göra kycklingfilé inlindat i bacon! Hoppas på att det blir gott. Ha det bra fina ni ♥
Topp - H&M / Jeans - Dr.Denim / Skor - DinSko / Halsband - Ur&Penn

2012-08-22

2012-08-22

Känner inte att jag haft tid för bloggen idag. Så ni vet! Blir nog fler inlägg imorgon. Hoppas ni förstår sötisar!
Börjar redan känna att mina ögonlock är tunga, så ska lägga mig och läsa och sedan försöka sova. Imorgon börjar vi med lektioner enligt schemat. First up: Mediaproduktion 8.15. Ser verkligen fram emot att få ha media nu!
En bild från i vintras! 

Stockholms shopping - Del 4

2012-08-21

Jag ber om ursäkt för typ världen sämsta bilder på det jag har köpt. Men det är ju bättre än ingenting i alla fall!
Här ser ni en bättre bild på den virkade tröjan jag köpte på Tjallamalla. Den svartvita tröjan kommer från Gina Tricot! 

Tisdag

2012-08-21


I brist på annat så laddar jag upp en cam bild taget för nån minut sedan. Slutade vid 2 idag så då for jag och Ebba och tränade. 6 km på löpbandet och sedan core! Skönt som bara den men nu är jag riktigt trött. Ikväll ska jag åka till mamma för att bosätta mig där i några veckor. Uppdaterar lite stockholms shopping senare, puss på er!

Black and white

2012-08-20

Då har första skoldagen passerat. Var bara i skolan i en timme och fick lite information och så! Sedan gick jag på stan och köpte block och en kalender. Nu har jag precis tagit på mig träningskläderna och ska ta en springtur runt sjön! Senare ska jag iväg på sånglektion efter att jag har haft uppehåll nu under sommaren. Ska blir så kul! 
Virkad tröja - Tjallamalla / Kjol - Urban Outfitters / Klocka - Ur&Penn

Stockholms shopping - Del 3

2012-08-20

Det bästa köpte jag gjorde under hela Stockholmsresan är kjolen ni ser här ovan. Den kommer från Urban Outfitters och var ganska dyrt, men det var den verkligen värd! Byxorna kommer från H&M. 

The soundtrack of my life

2012-08-19

Här har ni min nya spellista. Måste nog säga själv att det här är den bästa listan jag har haft någonsinn. Har upptäckt så himla mycket bra musik under den här sommaren! Så klicka HÄR eller på bilden för att lyssna på den. 
 

Sista sommarlovsdagen

2012-08-19

Åh, vilken underbart bra kväll det blev igår. Bättre avslutning på detta sommarlov hade det inte kunnat bli! Dansade och sjöng med till finaste Markus Krunegård tills jag tappade rösten. Han var verkligen så galet bra! Kom hem vid tre och somnade bums. Idag ska jag bara försöka ställa in mig mentalt på att skolan börjar imorgon. I övrigt känns det ändå skönt att få börja igen. Få in rutinerna och så. Ska även börja träna riktigt ordentligt igen! 

2012-08-18

2012-08-18

Drog ut på en powerwalk i ca. en timme i morse. Invigde mina nya skor! De är så otroligt sköna och snygga!
Ikväll ska jag som sagt på musikens makt med Amanda och Ewelina. Sista lördagen på sommarlovet, känns lite tråkigt men tror det kommer att bli en super bra kväll! 

Friday night

2012-08-17

Fredagkväll i sin ära. Jag och Joel (min halvbror som ni ser på bilden här under) bakade kladdkaka nyss. Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan slå igång några avsnitt one tree hill. Med andra ord en lugn fredagkväll! Imorgon ska jag mest troligt gå på Musikens Makt, en gratis festival här i Luleå. Markus Krunegård kommer, så det blir nog himla kul!
 

American pancakes

2012-08-17

Har spenderat dagen i solen tillsammans med Ewelina, sedan när vi kände att magarna började kurra valde vi att göra amerikanska pannkakor. Avnöjts tillsammans med hallon och socker. Åh, vad gott det var! 

Don't you worry child

2012-08-16

Åh, jag dör. Så himla bra deras nya låt är! I november så smäller det, då får jag se dem live, längtar ihjäl mig. 

Det blev en dag på stranden

2012-08-16

Var så himla varmt ute idag, så jag, Ebba och Elina drog på oss bikinisarna och for till stranden! Vi solade och badade i nästan fyra timmar. Så galet skönt! Ikväll har jag inga direkta planer, funderar på att spela in en video där jag visar kläderna jag köpte i Stockholm. Vad tycker ni om det? 

Blue dress

2012-08-16

Det var helt galet varmt igår och verkar som att vi har samma värme idag igen. Så himla skönt! Detta hade jag på mig i värmen. Tycker så himla mycket om den här klänningen, men den har knappt kommit till användning. Men nu äntligen!
Klänning - Romwe / Skor - DinSko / Halsring - Gina Tricot / Solbrillor - Lindex

Middag på waldorf

2012-08-15

Tre bilder från kvällen på Waldorf. Jag åt stekt biff i yakunikisås, så galet gott! Vi gav även Moa en liten present och betalade hennes mat eftersom att hon har fyllt år. Hon blev väldigt glad hihi! Over all, en grymt trevligt kväll ♥

Sneak peak

2012-08-15

Här har ni en liten sneak peak på de klädesplagg jag köpte i Stockholm! Kommer visa bättre bilder på allt senare.
Snart ska jag cykla till stan för att möta upp Ebba, Ewelina och Moa. Vi ska äta middag på waldorf ikväll! Så mysigt. 

Home sweet home

2012-08-14

Hej på er finisar! Nu är jag hemma från Stockholm några tusen lappar fattigare, nya höstkläder och värkande fötter. Har haft tre dagar fyllda med bara shopping och kan inte säga att jag är annat än otroligt nöjd över alla köp. Ska självklart visa vad jag har köpt för er, men det kommer lite senare! Bjuder på en outfit från Stockholm än så länge! Adjöken ♥
Tröja - Nelly / Jeans - Dr.Denim / Skor - DinSko NYA! / Väska - Second Hand / Klocka - Ur&Penn

Packar för fullt

2012-08-11

Packar i sista minuten, som vanligt! Fast brukar ändå lyckas få med mig allt. Planet till Stockholm går vid åtta på morgonen imorgon. Så jag måste vakna redan vid sex! Men det är sånt man får ta! Längtar så himla mycket, åh. Ska bli så kul att få spendera några dagar i huvustaden och bara shoppa hur mycket som helst!!

One day baby we'll be old

2012-08-10

Hallå där! Då var det redan fredag. Den här veckan har gått så himla snabbt! Ikväll ska jag mest troligt umgås med Sofia. Så vi får se vad vi hittar på! Längtar tokmycket till på söndag då jag och mamma och syster flyger till Stockholm ♥
Jeans - Bikbok / Skjorta - Monki

Dragkedjor

2012-08-09

Köpte den här tröjan från Pelins bloppis. Är helt förälskad! Den är verkligen perfekt. Man kan använda den både som en tröja men också som en kavaj! Ursprungligen från Nelly Trend. 

Fin kväll

2012-08-09

Tittar in modet inför hösten enda in på småtimmarna, skriver saker som är behövliga att shoppa till min höstgarderob, dricker aprikoste för att bedöva min onda hals och drömmer mig bort till Stockholms gator (dit jag far på söndag!!).

Jag är lycklig här och nu

2012-08-08

Så här ser jag ut just nu. Drog på mig jeans nu till kvällen. Blev lite kyligt ute!
 
Jeans - Dr.Denim / Tröja - H&M / Skärp - Second Hand / Halsband - Walmart

En fika

2012-08-08

Blev en fika på friends med Ebba. Åh, var så galet gott! Nu är jag hemma och ikväll ska jag umgås med Ewelina. Pusss!

In till stan!

2012-08-08

Hej på er finisar! Jag ska precis bege mig iväg till stan med Ebba. Vi ska titta lite i affärer och sen mest troligt fika lite. Solen kikade fram nu också så drog på mig shorts istället för jeans. Skönt!! Ha en fin dag ♥

2012-08-07

2012-08-07

Återigen en bra dag! For till ormberget och körde kondition och backträning med Ebba, äckligt jobbigt. Fast så galet skönt efteråt! Sedan lagade jag och Joel middag igen. Blev kött och kroketter - föör gott! Nu är jag bara hemma och tar det lugnt. Har inga direkta planer för kvällen så jag får se vad som händer! Ha det gött ♥
Instagram bild! Följ mig @mthorneus :)
 
 

Make up

2012-08-07

Här är sminket som jag köpte på stan för någon dag sedan. Bara basgrejer då jag var i stort behov av det!
Lumene double stay / Maxfactor translucent powder / Loréal glam bronze - 303 Dark / Isadora blusher - 02 Cool Pink

All I need is one heart

2012-08-06

Tog på mig mina easytones imorse och gav mig iväg ut i skogen på en pw + styrke! Sedan har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag och Joel lagade middag ikväll - kyckling och potatisgratäng. Och snart ska jag cykla in till stan för att mysa i solen med Sofia och Bella. Bara två veckor kvar till skolan börjar nu! Ska njuta fullt ut de sista dagarna. 

Lördagens outfit

2012-08-06

I fredags fyllde min pappa 50år och i lördags hade han 50års fest. Detta hade jag på mig då! 
Jeans - Dr.Denim / Tubtopp - Bikbok / Skärp - Romwe / Kavaj - H&M / Halsring - Gina Tricot / Skor - Converse

At the beach

2012-08-06

Det var en helt galen varm dag igår. Så vi for till stranden och solade och badade!

New shoes

2012-08-03

Kolla in dessa skönheter! Nike Free Run 3 heter dem. Beställde hem dem från sportamore. De kostade bara 745 på deras rea! Är otroligt nöjd. Supersnygga och hur sköna som helst!! 

Two pictures

2012-08-03

Två bilder från Marias och Elinas instagram! Min ombre och en bild från Luleå kalaset igår. Jag och Elina fick en privatspelning av Forrdroid! Haha, var så himla random och kul. De var faktiskt riktigt bra!! Nu ska jag cykla iväg till Ewelina och sedan ska vi bege oss in mot staden. Ska handla en hel del nytt smink! Ha det ♥
 

Festivalyran är igång

2012-08-02

Har precis fixat mig klart och nu ska jag cykla in till stan och möta Elina! Luleå Kalaset har kört igång här i stan. Så det är festivalanda i hela staden! Ikväll ska jag se Ulrik Munther och kankse något annat. Hoppas på en bra kväll! 

Surprise!

2012-08-01

Titta vad jag har gjort! For till stil & form här i Luleå idag och klippte topparna och färgade ombre. Har aldrig tidigare färgat mitt hår hos en frisör, men unnade mig det nu när jag har fått lön! Är så otroligt nöjd!! 

Mitt juli

2012-08-01

Då har ännu en sommarmånad passerat. Måste säga att den här sommaren har varit riktigt bra även fast inte vädret har varit det! Har hunnit med en massa roligt under Juli månad!
 
Flyttade in till lägenheten med Sofia, bjöd älsklingstjejerna på middag, spenderade de få soltimmarna vi har haft på stranden, beställde Justin Bieber biljetterna(!!!), klädde mig sommarfint, for till stugan, åkte på roadtrip med familjen, köpte min underbara väska, bar shorts när vädret tillät mig, satte mig på bussen mot Trästocksfestivalen, umgicks med helt galet bra människor, kom hem och firade min lillebrors 10års dag, åkte till Piteå och var med finaste Moa, hann vara hemma någon dag innan jag for till Sofias stuga och avslutade juli på bästa sättet med mina bästa vänner!
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen