Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

my beautiful brother

2012-02-16

'
Visst du är lite små jobbig, men ibland är du det bästa jag har. Finaste du!

Kommentarer (8)

Tim Lestander

2012-02-17

Hej!



Jag tänkte egentligen ta detta via mail då jag anser att det är väldigt spammmigt och desperat att skriva sådant här via kommentarsfältet. Men tyvärr hittade jag ingen mailadress så jag skriver det här och hoppas det fungerar bra!



Anledningen till att jag skriver är för att jag skulle vilja dela med mig av ett surftips, eller närmare bestämt ett webbprojekt som jag själv driver. Det är ett modeforum som går under namnet moderummet.nu. Tanken är att alla som intresserar sig för mode och skönhet ska kunna interaktivt träffas för att diskutera mode och allt som hör dit.



För tillfället är forumet relativt inaktivt men jag sätter igång med marknadsföringen på riktigt nu så allt eftersom kommer aktiviteten förhoppningsvis att successivt öka och bli riktigt trevlig.



Detta är ett seriöst projekt till 100% och mitt mål är att bli sveriges största modeforum. Något som jag tror är möjligt i allra högsta grad, och jag tänker inte sluta kämpa förrän jag nått mitt mål!



Innan jag ger mig på köpta annonser tänkte jag kolla med dig om du skulle vilja nämna forumet i en bloggpost för att hjälpa mig på vägen, det skulle betyda oerhört mycket!



PS. Det pågår just nu en tävling på forumet där du kan vinna 300 kronor att handla för i valfri webbshopp. Registrera dig och var med och tävla, för några klädesplagg gratis är väl inte helt fel?



Tack för att du tog dig tid och läste igenom detta. Är det någonting du undrar över eller så kan du kontakta mig på [email protected] så ska jag svara så snabbt jag bara kan! Du får gärna meddela mig per mail om du bestämmer dig för att hjälpa mig, så ska jag på ett eller annat sätt tackar/gottgöra dig!



Jag kan tyvärr inte erbjuda dig pengar som tack, men jag har ett annat förslag på hur jag skulle kunna gottgöra dig. Om du är intresserad att veta mer kan du skickat iväg ett mail som sagt så fortsätter vi diskussionen där!



Med vänliga hälsningar,

Tim Lestander

Maja

2012-02-17

Vad söta ni är! <3

Julia

2012-02-17

Naw vad söta, äkta syskonkärlek! :D

Julia

2012-02-17

SV; Hihi jaa :D man kommer alltid att älska sitt syskon avsätt hur jobbigt det än är haha :D

Vad ska du göra i helgen då? :)

Klara

2012-02-18

Vilket fint inlägg! Syskon är ju faktiskt riktigt bra. :)

Kommentera inlägget










Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen