Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Yellow

2012-06-30

Näst sista jobbdagen avklarad nu! Kändes inte så kul att pallra sig till badet i morse när regnet bara öste ner. Förvånansvärt var det ändå 5 stycken som badade. Nåja, nu ska jag ta min kära moped och brumma iväg till Elina! Kram på er ♥Tröja - Vila / Jeans - Dr.Denim
 

Jeffrey Campbell

2012-06-29

Nelly har fått in en massa nya Jeffrey Campbell skor nu. De här ovan är mina favoriter! När jag har fått min lön ska jag förhoppningsvis köpa någon av dem. Vilken är eran favorit av dessa tre?

Green and white

2012-06-28

Nyduschad efter ett träningspass och några minuters solarium! Ska iväg till Sofia snart, vi ska väl bara mysa på och så.
Hoppas ni har haft en bra dag! Här har ni kvällens outfit, puss ♥
Klänning - Carlings / Stickad tröja - Cubus

Saker du inte visste!

2012-06-28

• Jag skulle vilja ha en jättestor cd-skiv samling, med massa bra musik.
• Jag vill utveckla min stil yttligare, men har inte riktigt råd med allt jag vill köpa.
• När jag var mindre var jag extremt noggrann och ordningssam, tyvärr inte längre..
• Jag dricker jättemycket vatten, bär alltid runt på en loka-flaska fylld med vatten!
• Jag har lärt mig tycka om majs, ananas och avokado! 

Swedish house mafia

2012-06-27

Har bokat biljetter till Swedish House Mafia!! Blir att se dem tillsammans med Elina och Bea. Åh, helt sjukt!!
Vi ses den 22 november grabbar!

Wednesday

2012-06-27

Hey! Har bara två jobbdagar kvar nu och det är helgen. Känns hur bra som helst! Så skönt att äntligen få sommarlov på riktigt. Hoppas på att solen och värmen kommer för att stanna snart! Är sjukt less på detta regn.. 
 
Har lite roliga saker på gång nu! Men ingenting är helt klart ännu, så berättar för er om det blir som jag har planerat!
Ha en underbar dag ♥

DIY - linne!

2012-06-25

Klippte om den här t-shirten till ett linne igår. Har aldrig använt t-shirten, men har alltid tyckt att trycket varit riktigt snyggt! Så linnet kommer bli väldigt användbart nu i sommar. Lite sådär sportigt och snyggt!

Midsommar

2012-06-24

Hallå där! Jag firade som sagt min midsommar i stugan tillsammans med familjen + lite gäster. Vi hann med att spela en massa kubb, gå en tipsrunda, ta första doppet för i år, sola och äta hur mycket god mat som helst! Hade inte kunnat fira midsommaren på ett bättre sätt. Blev riktigt bra och hur trevligt som helst! 

Torsdag

2012-06-21

Hej på er! Jag ursäktar som vanligt för extremt dålig uppdatering. Men har haft fullt upp med jobb både på badet och här hemma. Vi har nämligen börjat renovera köket och vardagsrummet! Nu ska jag åka iväg till stugan där jag ska fira midsommar tillsammans med familjen + lite gäster. Hoppas bara att vädret är på våran sida! Glad midsommar! ♥

Space pattern

2012-06-18

Här ser ni det tredje och sista plagget som jag beställde hem från romwe. En så himla fin rymd kjol! Denna kommer jag att spring runt med tillsammans med mina gladiatorsandaler och en basic tshirt. Bara vädret tillåter mig! 

Gårdagens!

2012-06-17


Linne - Cubus / Kjol - Romwe / Skor - Converse / Solbrillor - Lindex / Klocka - Ur&Penn / Väska - H&M

Gårdagen

2012-06-15

Hej på er! Gårdagen blev riktigt lyckad. Vi var däremot inte speciell länge på picknicken. Istället mötte vi upp Emma och Bea och vi begav oss in till stan där vi hamnade i norra hamn och pratade i kvällssolen. Urmysigt om ni frågar mig! Sedan kom bror min och hämtade mig, så handlade vi gotta på ica - godis och b&j. ♥

Mot jobbet

2012-06-15

Sista jobbdagen nu och sedan helg! Känns underbart skönt. Har gått riktigt bra på jobbet och det har varit roligt också. Jobbar med en som heter Julia nu, som jag känner lite sen förut. Så vi har riktigt kul tillsammans!

Önskar er alla en super fin helg :)

Tisdagens klädsel

2012-06-14

Har precis ätit grillat ute i solen och nu väntar jag på att Elina ska komma hit. Vi ska dra oss mot örnäsparken där de har något evenemang med grillning + trubadurer. Blir nog hur trevligt som helst! Hoppas ni har det bra, puss.



Shorts - Gina Tricot / Skjorta - H&M / Klocka - Ur&Penn

It's summertime

2012-06-13

Har varit ledig från jobbet idag så har hunnit med att sola hela förmiddagen, umgåtts ett tag med Sadick och varit och tränat med Ewelina. Sommarvädret har äntligen kommit hit. Så jag försöker njuta så mycket jag kan av solen när den väl är här! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig - jobb imorgon som vanligt! Hugs.
Shorts - Bikbok / T-shirt - Bikbok / Klocka - Ur&Penn / Solbrillor - Lindex

Blue dress

2012-06-13

Fått hem ännu en beställning från Romwe. Den här blåa klännigen var ett av plaggen som jag fick hem. Älskar modellen, älskar detaljerna på armarna, älskar färgen - perfektion om ni frågar mig!

Stripes

2012-06-11

Första dagen på jobbet är avklarad. Började elva och slutade sex! Jobbade själv idag och det var knappt någon som badade, så det var väldigt långtråkigt. Men imorgon kommer det någon kille också. Så hoppas på att det blir lite roligare då. Annars ikväll hade jag tänkt att titta på tv eller mysa framför någon serie. Adios amigos ♥

Sommarjobb

2012-06-10

Efter en riktigt bra helg bestående av häng med fina kompisar, massa fika och onyttigheter, träning, långa sovmorgonar så är jag nu redo att börja sommarjobba. Jag kommer att jobba på Aronsbadet som är ett utebad här i Luleå! Där kommer jag få sitta i kiosken och sälja glass och korv och sen kommer jag väl också få städa lite. Kommer nog bli ett riktigt skönt och lättsamt jobb att ha i tre veckor. Så imorgon klockan ett börjar jag! 

Systers student

2012-06-10

Här har ni bilder från när min syster tog studenten i fredags! Det var verkligen roligt att se. Hon var så himla fin och glad. Grattis igen Mimmi!

New in

2012-06-07

Firar sommarlovet med lite nya kläder! Bikbok hade 50% på allt i butiken idag. Så detta fick jag med mig hem!
Världens skönaste och helt perfekta baströjorna - tips, tips! Ordinarie pris på dem är 199kr.
Tshirt / Bikbok / 99kr REA!

Tshirt / Bikbok / 99kr REA!

Shorts / Bikbok / 99kr REA!

Picknick med klassen

2012-06-07

Hello peeps! Idag är det absolut sista dagen innan jag får sommarlov. Det känns helt freaking awesome! Jag ska på picknik med klassen idag, ska bli riktigt trevligt. Har med mig tonfisksallad - mumma! Det enda tråkiga är väl att vädret inte alls är på våran sida. Det bara regnar hela tiden! Var är solen och sommarvärmen?!

6 pictures

2012-06-06

Lite vad som har hänt under de senaste dagarna. Bilderna kommer från instagram - följ mig: mthorneus!
1. Träningen fortsätter galant! 2. De har kommit in med JC i stan, blev tvungen att prova. (Inte köpta..)

3. Tittat på Big Brother finalen med vänner - GO HANNA J! 4. Druckit världens godaste smoothie.

5. Gofika med bästa tjejerna på stan! 6. Vandrat runt i shorts i sommarvädret (som inte är kvar längre..).

4 juni

2012-06-04

Har varit ledig idag, så jag och Ebba var på storheden (ett ställe med lite olika affärer att shoppa på) och strosade runt. Hittade ingenting alls! Har även lagat middag till familjen och nu har jag också utsett vinnare till tävlingen!

Vinnaren av tävlingen i din stad blev: Marigona! Stort grattis! Och ni andra - det kommer fler tävlingar.

You're the dream I wanna wake to

2012-06-03

Har överlag haft en väldigt bra helg. Enda minuset är vädret. Regn, regn och åter igen regn. Så tråkigt, usch.
Annars så får jag besök av Ebba och André senare! Klockan 21.00 på Tv11 händer det grejer ikväll - Big Brother finalen. Kan tala om att vi kommer sitta bänkade! Håller alla tummar och tår på att Hanna J vinner. Hon är värd det!

Det är sista chansen att vara med i tävlingarna att vinna biljetter till Miley Cyrus nya film - Lol. Korar en vinnare imorgon!
För er i Stockholm - förhandsvisning!
För alla ni andra - vanlig bio!

Skjorta - Vero Moda / Jeans - Dr.Denim / Skor - DinSko / Ring - Turkiet

New shoes

2012-06-02

For in till stan en sväng med Sofia och Bella idag. Fyndade dessa gubbskor på DinSko för bara 199kr! Otroligt nöjd.

Mirror

2012-06-01

Igår flyttade en ny spegel in i mitt rum. Plus den där fotoramen som hänger bredvid! De passar verkligen jättebra här i mitt rum. Är så himla nöjd! För er som undrar så är spegeln köpt på rusta och fotoramen på IKEA.

New jeans

2012-06-01

Var i ett stort behov av nya svarta jeans. Så köpte dessa från Dr.Denim i den högre modellen - Plenty! 399 kronor fattigare, men världens mest användbara plagg rikare. Plus att de är så sköna och sitter som en smäck!
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen