Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Vinn biobiljetter till filmen Lol - se filmen i din stad!

2012-05-31

Nu har jag fått två till biljetter att lotta ut till Miley Cyrus nya film - Lol. De här är två biljetter till den vanliga bion! Så du behöver inte ha möjlighet att ta dig till Stockholm, utan kan se filmen i din stad! Det enda du behöver göra är att titta på trailern och svara rätt på frågan. Premiären för filmen är den 13:e juni!


Vems namn skriver LOL i hjärtat i sin dagbok?

För att vara med och tävla:
· Titta på trailern
· Svara på frågan! Du hittar svaret i trailern.
· Skriv in din mailadress - VIKTIGT!


Den 4:e juni avslutar jag tävlingen och utser EN vinnare som får två biljetter - en till sig själv och en till sin kompis.

AVSLUTAD!

Vinnaren blev Marigona! Grattis till dig :D

Walk in closet

2012-05-31

Jag har fått en helt ny garderob! Nämligen en walk in closet. Åh, jag är så himla glad! Vi har gjort om vårat gamla tv-rum till en garderob som jag och mamma delar på. Tror inte jag inser hur mycket kläder jag faktiskt har! Här är mina kläder hos mamma, sedan har jag nästan lika mycket kläder hos pappa också. Shopaholic - ohja!

Mint + rosa!

2012-05-30

Åh, jag älskar att blanda pasteller. Tycker det är så himla fint! Kommer bli mycket sånt här i sommar kan jag lova.
Dagarna går och sommarlovet närmar sig. Är så himla pepp på sommar, helt sjukt. Ska göra bort den sista uppgiften för ettan imorgon. Fast mitt huvud har i princip redan ställt in sig på att det är lov. TTYL!
Skjorta - H&M / Jeans - Bikbok / Armband - Gina Tricot, Glitter

Vinn biljetter till förhandsvisningen av Miley Cyrus nya film!

2012-05-29

Nu har 15 stycken av er chansen att vinna två biljetter var till förhandsvisningen av Miley Cyrus nya film - LOL! Det enda du behöver göra är att titta på trailern och svara rätt på frågan. Premiären för filmen är egentligen den 13 juni! Men du får chansen att se filmen redan den 7 juni! Förhandsvisningen kommer att äga rum i Stockholm. Så du måste ha möjliheten att ta dig till Stockholm den 7:e juni i fall du vill vara med och tävla.


Vems namn skriver LOL i hjärtat i sin dagbok?

För att vara med och tävla:
· Titta på trailern
· Svara på frågan! Du hittar svaret i trailern.
· Ha möjligheten att ta dig till Stockholm den 7:e juni!

Tävlingen avslutas på måndag den 4:e juni och förhandsvisningen äger rum den 7:e juni kl 18.00 på biografen Park i Stockholm!

Lycka till!

AVSLUTAD!

Jag har utsett vinnarna och hört av mig till er! Så titta eran mail eller blogg. Grattis!

Summer outfit

2012-05-27

Tog tillfället i akt och tog på mig shorts i morse. Vädret är bara för underbart! Har spenderat dagen på stan i solskenet och nu myser jag bara på här hemma. Hoppas ni har haft en bra söndag! Bara två veckor kvar nu ♥

Ps. Linnet och shortsen är egentligen mer färggranna i verkligheten. Gick inte att fånga på bild..
Jeansjacka - Vintage / Shorts - Bikbok / Linne - Cubus / Väska - Monki / Ring - Gina Tricot / Brillor - Lindex

Dansuppvisning!

2012-05-27

Gårdagen spenderades på kulturens hus i princip hela dagen. Hade scenrep, genrep och sedan dansföreställning! Var verkligen hur kul som helst. Jag skulle föreställa häxa, hjärtkrossad människa, morgonmänniska och disco. Här under har ni lite blandade bilder från dagen!

Flower dress

2012-05-25

Budade hem denna skönhet från tradera för inte så länge sedan. En riktigt härlig sommarklänning! Den är dock ganska festlig så blir nog att inviga den på min syster student. Bara att hålla tummarna för bra väder då!

Look of the day

2012-05-24

Har haft en super lugn och skön vecka! Haft massor med sovmorgonar och fått sluta väldigt tidigt. Imorgon har jag bara en idrottslektion som börjar kring två, sedan har jag helg. Nu har verkligen sommaren kommit hit till Norrland också. Har spenderat många timmar i solen den här veckan. Åh det är så underbart! Pusshei ♥
Skjorta - Bikbok / Kjol - Gina Tricot

Modevisning

2012-05-23

Var på en modevisning igår som treorna på mode & design hade annordnat. Åh, det var så himla bra! Det var vissa plagg jag bara ville ta hem till min garderob. Blev så motiverad att börja sy mer! Har faktiskt börjat med en rosa kjol nu!

Nya träningskläder

2012-05-22

Beställde hem lite nya träningskläder förra veckan och fick hem dom idag! Jag beställde allt ifrån sportamore.
Det är mycket billigare att beställa där ifrån än att köpa liknande nike byxor i stan. Jag betalade bara 299kr för byxorna!

Dagens outfit

2012-05-21

Hallå där! Har i princip varit ledig idag. Var på skolan i kanske 20 minuter för att redovisa en uppgift, sedan åkte jag hem. Vädret är ju helt underbart idag. 25 grader i solen på våran altan! Har solat hela dagen och fått lite färg!
Jeansjacka - Second Hand / Kofta - Vet inte / Jeans - Dr.Denim / Linne - Monki / Brillor - Lindex / Skor - Converse

Three pictures

2012-05-20

Tre bilder från igår, bästa lördagen på länge! Började dagen med att laga proteinpannkakor till mig och Sofia, när kvällen närmade sig piffade jag till mig lite med en ny klänning, bästa Ewe och Ebba kom på middag hos mig, jag och Ebba gottade oss med ben & jerry's och Ewe med godis! Slutade kvällen med massa skratt, musik och dans. ♥

Sunglasses

2012-05-19

For in till stan med Sofia och strosade runt lite. Köpte dessa solbrillor för 80kr på lindex! Helt underbart väder idag. Strålande sol och varmt! Dock blåsigt som alltid i denna stad. Ikväll kommer Ebba och Ewelina hit. Vi ska laga middag tillsammans och bara mysa på. Sedan sover dem över hos mig! Kommer nog blir en toppen kväll. Hugs!

Ledighet ♥

2012-05-17


Åh, jag bara total älskar att vara ledig. Jag hinner med så himla mycket! Igår hann jag med att göra nationella i engelska, plugga lite historia, träna, fira min syster som fyllde 19 år (grattis igen!!) och ha sånglektion.
Ikväll kommer Sofia hit och vi ska väl bara mysa framför någon film i detta tråkiga regnväder. Ha det fint! Puss. ♥

shapeyourlife.blogg.se

2012-05-16

Jag har bestämt mig för att göra en till blogg. Nämligen en träningsblogg! Där jag bara kommer att skriva om träning, kost och hälsa. Och i den här bloggen ska jag bara fokusera på min vardag, kläder och mode! Då jag känner att det bli mycket bättre såhär. Eftersom att vissa av er som läser den här bloggen kanske inte alls är intresserade av att läsa om träning. Så HÄR kan ni komma till min träningsblogg! Hoppas ni följer med mig dit också och att ni känner att ni får motivation och viljan till att träna.

Jag kommer fortfarande att blogga på den här bloggen! Jag vet att det har varit glest med inlägg på senaste tiden. Men just nu känner jag att det är kvalitet före kvantitet. Hoppas ni förstår!

Such a wonderful monday

2012-05-14

Åh vilken bra start på veckan! Sovmorgon, god hemmagjord lunch, en lektion, besked om att vi är lediga imorgon, vunnit 60$ på romwe, tränat kondition och haft en så rolig dans träning. Nu väntar lite one tree hill och frukt på mig!
Ska njuta fullt ut av min lediga dag imorgon! Bjuder på en outfit från förra veckan, hugs! ♥
Byxor - Monki / Tröja - Monki NY! / Skor - Din Sko

Mina 5 favoritprodukter just nu!

2012-05-13

 
Här har ni en väldigt efterfrågad söndagsvideo! Finally! Här pratar jag om min fem favoritprodukter just nu.
Hoppas ni gillar videon! Och kom gärna med förslag vad jag mer kan göra för söndagsvideosar. Puss! ♥

Jeans jacket!

2012-05-13

Denna skönhet köpte jag igår för bara hundra kronor! Det var utförsäljning på massa kläder i någon lokal som jag och mamma körde förbi. Så vi gick in bara för att kika och då fann jag den här. Kap, kap, kap! Så otroligt nöjd!

Middagsdejt med tjejerna

2012-05-12

Hej på er! Denna lördag har jag köpt en ny jeansjacka, färgat mitt hår lite svartare och nu ska jag bege mig iväg till stan för en middagsdejt med finaste tjejerna på sushibar. Kommer bli så himla mysigt och trevligt och gott!

Two dresses

2012-05-11

Två nya klänningar som jag bytte till mig på swap for change. Är så himla nöjd! Jag kommer nog hänga mycket i dessa två i sommar.

Träningscollage v.19

2012-05-10

Denna vecka har varit en riktigt bra träningsvecka. Motivationen ligger på topp och detsamma med humöret!
- Unless you puke, faint or die. KEEP GOING! -

Purple

2012-05-09

En ny fin skjorta som jag inte har hunnit visa er ännu! Den här köpte jag på bikbok för några veckor sedan.
Väldigt transparent och fin. Älskar verkligen färgen, perfekt nu i vår!

Intresserad av hårförlängning?

2012-05-07

Hej! Sara Johansson heter jag och är vän till Moa! Jag kommer att beställa hem löshår med microringar och göra hårförlängningar på andra billigt. Så om du eller dina vänner är intresseade så hör av er! Det är äkta remy-hår och det kommer att finnas i alla färger. Priset kommer ligga kring 1000kr, detta beror på hur många slingor du vill sätta in, men det kommer inte att överstiga 1000lappen. Om man sätter in hårförlängningar på salong brukar priset ligga på mellan 4000 - 8000kr. Och det här är precis samma sorts hår och metod som de använder sig av. Kvalitén på håret håller sig allt från 3 - 6 månader beroende på hur väl du sköter håret. Maila gärna på [email protected] vid intresse!
Ps. Det är tre stycken S i mailadressen så ni inte missar det!

red shorts

2012-05-07

Invigde mina nya shorts från romwe idag. Åh vad jag tycker om dom. Såå sköna och fina. Älskar färgen och materialet! Har så mycket nya kläder nu så jag hade stora problem att välja vad jag skulle ta på mig imorse. Fast det är ju bara positivt egentligen! Idag blir det att plugga lite, springa runt sjön om jag ids och sedan bara mysa på hemma.
Shorts - Romwe / Topp - Bikbok / Klocka - Ur&Penn

2012-05-06

2012-05-06

Åh, helgen har varit så himla bra! Bättre än förväntat. Jag var på swap for change i lördags. Där man fick byta till sig gamla kläder som andra hade lämnat in. Hittade fyra nya plagg! Sedan fick jag också två tröjor av min syster.
Så nu har jag massor av nya kläder att visa er! Tänk att kläder kan göra en så glad, haha.
Foto: Amanda

Romwe kläder!

2012-05-05

För ungefär en månad sedan så vann jag en tävling där jag fick 80$ på Romwe! Så då beställde jag tre plagg och igår fick jag hem dem. Är verkligen nöjd med den gråa långärmade tröjan - så underbar. Och shortsen satt väldigt bra. Men klänningen gillade jag inte alls, den såg hel konstig ut på.. Blir nog att jag skicka tillbaka den!

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

2012-05-03

Har världens största historiaprov imorgon och lyckas alltid börja för sent. Så nu känner jag mig så himla stressad!
Är ändå ingen idé att proppa huvudet fullt med massa fakta nu dagen innan. Så får hoppas att det jag kan hittils räcker.
Orken och inspirationen till allt ligger på 0 om inte till och med -1. Hoppas att helgen bjuder på ny och härlig energi!

Träningscollage v.18

2012-05-02

Längtar sönder till gymmet imorgon. Har varit lite lat med träningen den här veckan. Men nu ska jag komma igång igen.
Som ni såg i förra inlägget har jag beställt proteinpulver. Kommer göra ett inlägg om min träning och kost om ett tag!
- calling yourself fat wont make you thinner -

2 maj

2012-05-02

Onsdag, sega onsdag. Har i princip inte gjort något vettigt idag. Men snart väntar middag, plugg och sedan danstrännig.
Annars så hade jag en bra valborg, våren har kommit, snön smälter hur fort som helst, min mobil lever sitt egna liv, känner att jag behöver träna, ska beställa proteinpulver och livet leker vidare som alltid.
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen