Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Standing on the rooftop

2013-06-18

Shortsen jag har på mig har blivit mina nya favoriter. Köpte dem i Göteborg och föll pladask när jag såg dem! Sköna och hur snygga som helst! I söndags var jag och klippte mig hos duktiga Zabrina. På bilderna här under ser ni hur det blev. Jag är så nöjd! Känns skönt att ha fräscha toppar igen.
Shorts Weekday / Linne Second Hand / Väst Carlings / Halsband  Cheap Monday / Skor Converse

All black

2013-06-17

Var på modevisning i lördags och det var så himla bra. Tre stycken lulebor visade upp sina kollektioner och sedan bjöds det på sång av bland annat Jeremy från X-factor, en intervju med Josefin Toomson från Top Model, goodiebags och otroligt snygga kläder! Var en riktigt lyckad kväll. Fotade en del så det kommer upp om någon dag!
Kjol Monki / Topp Weekday / Halsband H&M / Skor DinSko

Älskade Göteborg

2013-06-12

Var andra gången jag var i Göteborg och jag är helt förälskad. Världens mysigaste stad. Jag, Elina och Hanna har haft en sån himla bra resa. Håkans konsert var den bästa av alla fyra jag har varit på. Så mycket kärlek och eufori. Annars har vi vandrat på Göteborgs gator, fikat på mysiga fik och shoppat lite nya kläder. 

Mot göteborg

2013-06-06

Hej på er! Om mindre än två timmar sitter jag på tåget mot Göteborg. Det ska verkligen bli så himla kul att få uppleva Göteborg och se älskade Håkan. Tror detta kommer bli en toppen resa. Hoppas bara att vädret är med oss också. Jag kommer hem på måndag så bloggen får stå tom tills dess! Pusspuss.

The Cabin

2013-06-03

Tolv bilder som säger det mest om min helg i stugan!  Så, så bra och behövlig helg.


När lyktorna tänds på andra sidan bron

2013-06-02

Jag har redan nu sommarlov, vädret är bättre än bäst, imorgon börjar jag att jobba och på torsdag åker jag till Göteborg med två finafina flickor för att se Håkan Hellström. Kan verkligen inte klaga. Allt är så himla bra nu! 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen