Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Breakfast

2013-05-31

Detta må vara det bästa sättet att starta en fredagsmorgon. Inte vilken fredag som helst helller, utan idag är det min sista skoldag i tvåan. Nästa vecka börjar jag nämligen att jobba! I helgen åkar jag till stugan för att sola, bada och bara ta det lugnt. Så därför kommer jag inte att uppdatera någonting! Puss på er. 

Klappar och slag

2013-05-29

Älskade, älskade Oskar Linnros. Som jag har väntat på detta album. Kan bara säga att jag verkligen inte är besviken. Denna mannen är ett musikaliskt geni. Lyssna HÄR!

Jag dansar som en idiot

2013-05-27

Idag är det måndag och jag har varit ledig från skolan. Har målat tånaglarna rosa och fingernaglarna vita, varit ute och solat med mina vänner och ätit glass. Äntligen är sommaren här på riktigt. 

Grillkväll

2013-05-26

Hade en så underbart bra kväll igår! Vi var några stycken hemma hos mig och hade grillkväll! Jag fick ta på mig titeln som grillmästare och lyckades riktigt bra. Blev hur gott som helst och var så himla trevligt! 


Stadsmaran

2013-05-26

Igår var jag med på stadsmaran tillsammans med resten av gymnasieeleverna. Loppet är på 10km och jag sprang på 55:06. Mitt mål var att springa under 60min så jag är helt otroligt nöjd! Det var sjukt jobbigt men riktigt roligt! 

Pasteller i mängder

2013-05-25

Det bästa jag vet på sommaren är att klä mig i pasteller! Här nedan ser ni vad jag hade på mig i fredags. Jag verkligen älskar min blommiga bomber som jag köpte i Stockholm. Så somrig och fin! 
Bomber H&M / Linne Cubus / Shorts Bikbok / Halsband USA / Solglasögon Gina Tricot 

Friday, I'm in love

2013-05-25

Skönt och gode behövligt med helg. Hade endast en lektion igår så jag och Nellie hängde i hamnen hela eftermiddagen. Blev en tur på stan också där jag köpte lite smått och gott. Visar er senare! 

New shorts

2013-05-24

Har inte shoppat på hur länge som helst på grund av att jag sparat pengar till sommarens bravader. Men jag unnade mig dessa snyggingar från Bikbok för bara 199kr. 

Från instagram

2013-05-23

Kämpar verkligen på nu sista tiden i skolan, prov och inlämmningar titt som tätt. Det har varit så himla stressigt att ens hinna med livet. Men nu med endast två veckor kvar, beskedet om att jag fått ett toppen sommarjobb och flera sommarplaner att längta till är jag bara så lycklig och redo att gå ut tvåan.
 
Instagram @mthorneus
Invigde jeansjackan / Fina Bella och jag / Var på bästa konserten någonsin, blev så himla rördMin bästa vän / Lilla jag med paljettkrage/ Glasspremiär ute i solen
Här är jag igen / Första sommaroutfiten (!) / Glad tjej som gjort bort matte NP och fått sommarjobb!

Simple & Casual

2013-05-09

Det var helt underbart väder igår så strosade runt på stan mest hela dagen. Klädde mig i mina nya vita byxor, som har spets på sig, men det syns inte på bilderna. De passar så himla bra nu till våren!
Jeans och Skjorta H&M / Skor DinSko

Striped pants

2013-05-07

Jag totalälskar dessa byxor. Införskaffade mig dem i Stockholm och de har verkligen blivit ett par favoriter i garderoben! 

Byxor H&M / T-shirt Urban Outfitters 

Sveriges huvudstad

2013-05-06

Här har ni lite fler bilder från min och Sofias Stockholms resa. Åh, det var en sån himla bra resa!Spenderade större delen av dygnets timmar ute på Stockholms gator.

Middag i lägenheten!

Och här var jag.

Finafina Sofia.

På tunnelbanan in till staden.

Superglad och taggad tjej inför Justin Bieber.

Bästa konserten, saknar det så. Justin Bieber ♥ 

Cover: Med dig vid min sida

2013-05-05

Hade konsert igår och här är en av låtarna jag sjöng. Med dig vid min sida av Sarah Dawn Finer. Tycker den här låten är så himla fin och tillsammans med violen blev det verkligen bra. 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen