Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Chinese New Year

2015-02-28

Det kinesiska nyåret har firats förfullt här i Melbourne. Hela firandet håller på en hel månad men själva nyårsdagen var den 19 februari. Då åkte jag och Kat till Docklands för att vara med och fira! Där hade de lite olika uppträdanden, mat och aktiviteter. Vädret var verkligen på vår sida och vi hade en så himla bra kväll! Happy Chinese New Year! 

Queen Victoria Night Market

2015-02-21

Varje onsdag är det Queen Victoria Night Market här i Melbourne. Det är en marknad med mat, kläder och småprylar. Det har blivit lite av en tradition att jag och Kat går dit varje onsdag och dricker Sangria och käkar något. Denna onsdag valde jag att äta paella och det var så gott!

Melbourne

2015-02-11

Lite ögonblicksbilder från mina senaste veckor här i Melbourne. Kan inte förstå att jag redan varit här i en månad!? Jag trivs så jäkla bra! Nu jobbar jag heltid på ett café och är bara ledig på helgerna, plus att jag har flyttat in i en lägenhet. Allting har gått som en dans den senaste tiden! Nu är det dock bara drygt en månad kvar till jag drar iväg till Thailand i tre veckor och sedan hem till Sverige igen. Känns så otroligt tråkigt att min resa börjar gå mot sitt slut.. Men så är det! Det blir hem och börja planera nästa resa helt enkelt!

Cat Café

2015-02-03

Men hallå där, det var ett tag sedan sist! Jag har haft så mycket att stå i här borta så jag har inte haft tid, ork eller lust att blogga. Det har inte alls gått bra med jobb eller boende för mig, har flera dagar bara velat åka hem. Men nu tror jag att turen har vänt! Jag har fixat ett annat café jobb och börjar jobba imorgon. Ikväll har en lägenhet jag ska kolla på som jag håller tummarna för!

Annars så försöker jag fylla mina dagar med så mycket roligt som jag kan. Jag har börjat umgås med en tysk tjej som heter Kat! Igår åkte vi till ett katt café och gosade med katter i en timme. Var så mysigt! 10 dollar kostar inträdet och alla pengar går direkt till katterna. 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen