Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Minty outfit

2012-10-26

Hej finisar! Då var den här veckan redan över och höstlovet är äntligen här. Känns så otroligt skönt! Har redan planerat in massor med roliga saker att hitta på under lovet. Men framför allt ska jag bara sova och slappa ordentligt! Ha en fin fredag. Hugs ♥
Stickad Second Hand / Tröja under Monki / Jeans Dr.Denim / Skor Skopunkten

New shoes

2012-10-25

Jag gick in på skopunkten förra veckan och upptäckte att dessa lackade snyggingar bara kostade 199kr. Så det blev lite av ett spontan köp. Men jag är så himla nöjd! 

Dagens

2012-10-24

Jag och Jonas fick fota i en fotostudio idag på median! Vi skulle fota framsidan till våran tidning som vi håller på med. Var så himla kul! Önskar verkligen att vi fick göra det oftare. Passade i alla fall på att fota dagens outfit när vi väl var där! 
Jeans Dr.Denim / Linne Topshop / Kavaj Nelly / Bälte Second Hand / Klocka Ur&Penn

Mint green

2012-10-23

Fyndade denna otroligt fina tröja på second hand för bara 35 kronor! Så himla mysig och jag älskar färgen!

Disneykväll

2012-10-21

Gårdagen blev så himla mysig. Vårat disneymaraton bestod dock bara av två filmer - Mulan och Aladdin. Men vi ska fortsätta se någon annan gång. Ni är så bra tjejer ♥

Fina lördag

2012-10-20

Har haft ett litet blogg uppehåll som ni kankse har märkt. Dock inte med mening, men har verkligen inte haft tid att sitta vid datan denna vecka. Nu är jag i alla fall här igen! Denna lördag jag har spenderat i stan med mina fina flickor, shoppat second hand och ett par nya skor (!!). Visar er senare! Ikväll blir det disneymaraton med de bästa!
Kjol Urban Outfitters / Bälte Second Hand / Kavaj Second Hand

New in

2012-10-11

Monki hade rea på lite olika plagg idag. Så gick in en sväng och kom ut med dessa två! Har tittat på den högra ett antal gånger - jag bara älskar kragen. Nu är den äntligen min! Fick båda för trehundra kronor - från Monki då. 
 

Hair change!

2012-10-10

Jag har äntligen varit och färgat och klippt mitt hår! Gjorde min ombre mycket högre upp. Är verkligen supernöjd!
Älskar den lite orangea färgen som jag har i längderna. Det var bästa Zabrina som gjorde det på mig. Tacktack! 

Nyckelben och andra fina saker

2012-10-10

Att äta goda middagar, att läsa sista delen av hungerspelen, att planera helgen, att lyssna på svensk musik, att få ärva min systers smartphone, att ha sånglektion, att kunna uppdatera instagram igen, att klippa och färga håret, att få tillbaka motivationen till att träna, att ha bra hy är saker som förgyller mina regniga oktober dagar. 

Autumn

2012-10-09

Hösten är här. Kylan är här. Tycker om hösten så himla mycket. Alla underbara färger, frosten på marken och att man äntligen får ta på sig de stickade tröjorna och de stora, mysiga halsdukarna. 

Arctic Light

2012-10-08

Tre bilder från när jag var och lyssnade på min systers kör - Arctic Light! De är verkligen duktiga må jag säga.

Lovely saturday

2012-10-06

Vilken underbar lördag. Startade dagen med två timmars träning - aerobic, ViPR och intervallträning. Nu ska jag åka iväg till Piteå för att lyssna på min systers kör - Arctic Light. Efter det blir det tacopaj till middag och sedan spenderar jag kvällen och natten hos Elina. Så bäst. 

Purple knitted

2012-10-05

Skolfoto dagen till ära, fick se bilderna efteråt och de blev väl helt okej. Man lyckas ju aldrig bli bra på skolfotona så är det ju bara. Ikväll väntar i alla fall middag och födelsedagsfirande hos Ewelina. Kommer säkert bli hur trevligt och mysigt som helst!
Stickad Cubus / Jeans Dr.Denim / Väst Carlings / Klocka Ur&Penn

Food

2012-10-04

Sovmorgon idag. Tog det så lungt på morgonen. Hann duscha länge, äta god lunch, sy klart mina jeans och titta på tv. Älskade sovmorgonar! Ikväll ska jag försöka plugga lite samhälls och sedan är det hela sverige bakar. 

Moschino

2012-10-04

Jag vill verkligen ha ett Moschino bälte. Det är så satans snyggt! Vet massor med sätt jag hade kunnat matcha detta bälte. Kostar dock över tusenlappen..
 

Underbara höstsol

2012-10-03

Med mumford and sons i öronen ska jag gå ner och sy om ett par jeans, sedan promenera till mormor för att äta middag och sen blir det spinning på det. Har gjort bort ett spanskaprov idag, som förövrigt gick urdåligt. Annars myser jag bara på i denna underbara höstsol och är lycklig över min nya kamera. Puss på er fina ni ♥
Byxor H&M / Tröja Bikbok / Halsband Cheap Monday / Skor Bullboxer

Nikon D7000

2012-10-02

Åh herregud. Jag är helt obeskrivligt lycklig nu. Denna gobit på bilderna här uppe är nu MIN! Så himla bäst. Nu kommer jag att kunna uppdatera er med finare och bättre bilder. Och kanske också uppdatera oftare! Det är en Nikon D7000 som jag köpte av min syster. Fick då själva kamerahuset, ett 17-50 mm 1.8 objektiv, ett 50 mm 1.4 objektiv och en reflexskärm! 

Första oktober

2012-10-01

Dessa är det bästa bilder som jag kunde få till i detta mörkerHar i alla fall haft en så bra måndag. Tränat på hålet tillsammans med Ebba och Sofia, haft fint vågigt hår, druckit milkshake för halva priset och lyssnat på rihannas nya låt på repeat. Nu ska jag plugga spanska och sedan belöna mig med att få fotmassage av mor min! 

Från i lördags

2012-10-01

Två bilder från i lördags då jag och Ebba lagade födelsedagsmiddag till Ewelina. Grekisk delikatesspanna. Min favoriträtt till och med. Så himlahimla gott! Kvällen bestod av mat, film och massa prat. Så bra! 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen