Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

everyday snapshots

2014-05-14

Tar verkligen vara på mina lediga dagar nu när jag jobbar så mycket. Idag har varit en av de dagarna - så skönt! Slutade efter tolv från skolan och for till ett nästan tomt gym och avklarade ett tungt core-pass. Efter det gjorde jag klart några skoluppgifter och tittade på The Walking Dead som jag nyligen börjat se (superäckligt, megaspännande och verkligen så bra!!). 

Sardinien del 3

2014-05-12

Här har ni tredje och sista delen av bilderna från Sardinien! Visst ser det härligt ut? Vi besökte stranden Stintino (känd för att ha varit med i en James Bond film) och det var så otroligt vackert där!

Weekend

2014-05-10

Helgen är här, fast blir inte så mycket helg för mig. Jobbar hela dagen idag och halva söndagen. Nåja, det kommer att kännas värt det när jag väl får min lön! Har inte så mycket att berätta så bjuder på lite inspiration från älskade tumblr. Love! 

Insta recap

2014-05-08

Några instagrampics från senaste tiden. Mat, mat och mera mat! Men mat är ju livet så ♥ Som ni kanske förstår här nedan har jag flyttat tillbaka hem igen. Efter två månader tillsammans med Annakarin i vår lilla etta kände jag att jag ville flytta hem. Känns både skönt och tråkigt!
 
För att få fler vardagliga bilder följ mig på instagram @mthorneus! 
Middag med min dåvarande sambo! / Bjöd Annakarin på brunch! /Klippte av mig håret!
Jag och Nellie lagade vegetarisk middag / Middag ute med familjen! / Längtar tillbaka till Sardinien.

Sjunde maj

2014-05-07

Fyra bilder från förra året i maj och juni! Åh, man kan ju inte annat än längta. Jag måste erkänna att jag är så otroligt skoltrött nu, försöker verkligen att kämpa på de sista veckorna men lågan är inte stark. Utöver skolan jobbar jag som en tok. Med två jobb är jag knappt ledig alls. Försöker med nöd och näppe klämma in ett träningspass mellan skolan och jobbet. Med andra ord, har verkligen fullt upp nu! Roligt men krävande! 
 

Sardinien del 2

2014-05-05

Hej fina ni! Hade helt glömt bort bilderna från vår resa till Sardinien i augusti förra året. Gjorde en del ett för väldigt länge sedan men efter det blev det inget mer. Så här har ni en väldigt försenad del två! Passar bra nu när jag längtar sönder till studentresan till Alanya som inträffar om 19, NITTON dagar.
 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen