Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Tio dagar sedan

2013-01-29

Hej på er! Har nu inte bloggat på hela tio dagar och under dessa dagar har det hänt en hel del. Jag har färgat min utväxt och toppat håret, kommit in i bästa träningsrutinerna, dansat med mina bästa vänner, firat Ebba och Sofia för att de fyllt 18 år, lyckats göra sönder min dator, haft genrep för en hårvisning som jag ska vara med i imorgon, sett flera avsnitt lost och bara längtat till sportlovet som sakta närmar sig.
 
Några himla bra tio dagar helt enkelt, förutom det med datorn då. Detta kommer göra att bloggningen drabbas ännu mer, vet inte alls när den kommer bli lagad heller. Hoppas ni förstår! 
Bilder från min @mthorneus och Sofias @sbacktorp instagram! 

Dinner

2013-01-19

Sofia fyller hela 18 år på söndag och bjöd därför mig och några tjejer på middag igår. Tacos stod på menyn!
Ebba och Elina var där.
Ida också. Men även Nellie och Emma var där! Och Sofia såklart. Men fick ingen bra bild på dem.
Sofia bjöd på världens godast efterrätt och sedan forsatte kvällen med prat och filmen magic mike! 

Some new stuff

2013-01-16

Lite nya plagg och smycken som har jag köpt på mellandagsrean och fått i julklapp! Är så galet nöjd med allting på bilden. Nya favoritskjortan kan ni skåda på bilden också! Vill ni veta var något kommer ifrån - kommentera. 

För att minnas 2013

2013-01-14

Här ovan ser ni ett litet projekt som jag har under 2013. Har sett att detta har blivit en stor trend på tumblr så tänkte att jag skulle haka på trenden. Haka på du också! Du tar en glasburk och dekorerar den som du vill. Sedan skirver du ner saker, citat eller händelser som hänt/gjort/sagts under 2013 som du vill minnas. Så sedan när året är slut kan du titta på lapparna från burken och minnas allt du har gjort. 

Sushikväll

2013-01-13

Igår hade jag en så himla mysig och bra kväll. Jag och mina fina flickor tillsammas med Jonas lagade sushi hemma hos Sofia. Det blev hur gott som helst! Resten av kvällen skrattade vi till baksmällan och bara myste på. 

En tisdag

2013-01-08

Januaridagarna rullar på, lovet tar slut, jag försover mig första dagen, sover tre timmar på natten, tränar två pass på en dag, promenerar med hunden bland singlande snöflingor, är ensam hemma och sjunger högt bara för att jag kan och försöker att motivera mig själv till den kommande terminen. 

Årsresumé 2012 - Del 2

2013-01-07

Juli - I juli hände det massor. Jag och Sofia flyttade in till mormors lägenhet och bodde där resten av sommaren, blev mycket strandhäng, köpte biljetter till Justin Bieber och mitt liv blev fulländat!! Drog till stugan en hel vecka, blev bad, roadtrip, ikea och tältning med familjen. Var på PDOL med Moa, drog till trästocks. Åkte till Sofias stugan och hade bästa dagarna och avslutade juli tillsammans med mina bästa vänner i hamnen. 
 
Augusti - Startade månaden med att färga ombre, firade pappa som fyllde 50år, Luleå kalaset drog igång, jag köpte min absoluta favorittröja, fyllde 17år, drog till Stockholm med mamma och syster och shoppade massor. Firade Moa med att bjuda henne på waldorf, köpte mina snygga träningsskor och klädde mig i min orkesterkavaj. 
 
September - Bjöd mina tjejer på middag och fick födelsedagspresenter, sjöng på kulturnatten, hade absolut bästa kvällen med mina braiga flickor, köpte mina favoritskor någonsin, drog till stugan över en helg och bara myste och hade bakkväll tillsammans med tjejerna (bästa idéen!!).
 
Oktober - Köpte en D7000, bästa köpet någonsin. Firade Ewelinas 17årsdag och hon bjöd på så god efterrätt. Lyssnade på min systerskör - Arctic Light. Bodde i princip i den vita stickade tröjan från gina, färgade ännu mer ombre och trivs så himla bra med det och hade disneymaraton med tjejerna. 
 
November - Gjorde om lite i mitt rum, hade halloween klassfest och jag var Pippi! Firade fredag med fluga på skolan, blev disneymaraton gånger 2, Sofia bjöd på underbar middag för mig och några fler, köpte min fina pälsjacka. Trotsade kylan och bar kjol, for till huvudstaden med tre fina och hade det så galet bra, var på sjukaste konserten jag varit på i hela mitt liv - Swedish House Mafia. 
 
December - Det blev första advent och julbak stod på schemat, firade lilla julafton med mina flickorna, hamnade på första sidan på blogg.se och blev överlycklig, tittade på ett luciatåg, bar hatt i snön, hade uppesittarkväll med familjen. Sedan kom julafton med allt vad det innebär, uppträdde med lite jullåtar och firade nyår med paljettleggings, partyhatt tillsammans med mina tjejer. 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen