Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Christmas at grandmas

2013-12-26

En och en halv timmes bilresa och vi var framme hos farmor. Hade en så himla bra och mysig julafton, blev bara bättre när min syster kom upp från Stockholm för att fira jul med oss.
Första vi gjorde var att hälsa på renarna som farmor har på gården.
Kvällen fortsatte med uppesittarkväll och bingo!
Min fina Chip.
Julaftonsfrukost med tomtegröt och laxmacka.
Resten av kvällen åt vi ännu mer, skrapade massor med triss, spelade kortspel (jag vann alla gånger!!), öppnade julklappar och tittade på victoria's secret fashion show. 

Christmas break

2013-12-19

Känns så skönt att äntligen få säga det: Nu har jag jullov! Sista skoldagen bestod av endast två medialektioner vars vi redovisade och åt massa gott. Skönt avslut på denna termin! Nu är det endast en termin kvar innan studenten, slutspurten. Var har tiden tagit vägen? Är både förväntansfull och nervös inför vad som kommer att hända sen! 

Breaking Rocks Sweater

2013-12-18

Jag vann en tävling hos Maja Fors och priset var denna superfina tröja! Är verkligen hur nöjd som helst. Ni kommer självklart få se denna tröja i en outfit senare i veckan. HÄR finns den om ni är sugna på ett köpa en egen.
 

Blårutig tisdag

2013-12-17

Var och fyllde på färgen i håret i fredags, då det hade farit ut jättemycket färg. Så nu är det lila igen! Äntligen är vi inne på sista skolveckan och lektionerna består mestadels av fika och film. På torsdag då har jag i alla fall lov på riktigt. Ska bli så himla härligt! 
Jeans Now&Then / Skjorta Pappas / Magtröja Weekday / Skor Doc Martens

Leopard bomber

2013-12-15

Var ute och fotade med Vilma tidigare idag. Men vädret var verkligen inte på vår sida. Det var snöblandat regn och jättegrått. Så fick inte till sådär jättebra bilder. Annars har jag precis tittat på det senaste avsnittet av julkalendern och nu väntar middag tillsammans med mamma och mormor! Puss på er. 
Bomber Monki / Topp Topshop / Jeans Now&Then / Skor Bullboxer 

Plusgrader och disco pants

2013-12-12

Luleå bjuder på plusgrader i december vilket är både tråkigt och skönt. Det blir så galet halt bara! Nu är lovet nära och helgen ännu närmare. På fredag ska jag på bio med mamma och se Catching Fire för andra gången och på lördag ska jag och Vilma träffas igen för att fota. 
Disco pants Nelly / Väst Carlings / Tröja & Mössa Monki / Skor Doc Martens

Mysfrukost

2013-12-12

Är ledig från skolan idag så jag passade på att köra en riktig mysfrukost. Tända ljus och julmusik i bakgrunden. HÄR hittar ni en jättebra spellista med julmusik. Xx
 

Julbak på lillördag

2013-12-11

Lillördag idag och det firar vi här hemma med ännu lite mera julbak. Idag blev det raw kokosbollar och knäck! Kokosbollarna blev verkligen så goda, de är gjorda på bland annat daddlar och lite olika frön. Annars denna onsdag har jag fått reda på att jag vunnit både en tröja och en klocka!! Så himla kul. Ska absolut visa er när jag har fått hem dem. Puss så länge!
 

Från min instagram

2013-12-11

Mina senaste bilder från instagram. Där heter jag @mthorneus för er som inte följer mig redan! Var hårmodell och färgade håret röd/lila/rosa. Bästa jag gjort på länge! Sedan såg jag min älskade Oskar Linnros. Hela konserten var magisk och jag var så himla lycklig. Firade fredag med min nyköpta kepa som jag är så förälskad i och på lördagen hängde jag och lillebror på stan.
Myste på andra advent vid den öppna spisen med bästa brorsan och sen blev granen äntligen uppsatt! 

Just put a cap on

2013-12-10

Denna tröja är mitt absolut bästa köp denna höst. Världens mysigaste! Kändes även som ett bra klädval när det verkligen var snöstorm här i morse. Nu ska jag gosa ner mig i soffan med lite te och försökta få klart de sista läxorna inför jul.
Jeans Bikbok / Tröja Gina Tricot / Keps Junkyard / Skor Doc Martens

Granen står så grön och grann i stugan

2013-12-09

Ikväll har julstämnigen höjts ännu lite mer här i huset. Vi har nämligen stoppat upp och pyntat granen! Vissa skulle väl säga att vi är lite tidiga, men jag har längtat till denna punkt. Jag är så kär i julen, finns verkligen inget bättre ♥

NYC

2013-12-09

Denna måndag betyder ledighet för de flesta elever i Luleå. Otroligt skönt måste jag säga! Jag har spenderat nästan två timmar i gymmet för ett rygg, mage och biceps pass tillsammans med Annakarin. Brukar inte dela med mig så mycket av min träning här på bloggen. Så ni som har lust kan alltid följa mig på min träningsinstagram @poweryourbody! Bjuder på en outfit från förra veckan. Xx
Skjorta & Halsduk Gina Tricot / Topp Zara / Jacka H&M / Skor Doc Martens 

Adventsfrukost

2013-12-08

Imorse ordnade min familj en gemensam adventsfrukost! Så underbart mysigt. Det är för sällan vi äter frukost tillsammans allihopa. Annars denna söndag ska jag nog ta tag i mitt stökiga rum och förhoppningsvis lite plugg. Jag önskar er alla en fin andra advent! 
 

Let's go ravens!

2013-12-07

Hallå där! Idag har jag och Vilma träffats för att fota lite outfitsbilder, känns så kul att jag kommit igång med både bloggandet och fotande igen. Efter det lunchade jag på stan med bästis samt inhandlade lite julklappar. Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och mysa på.
Jacka H&M / Tshirt Urban Outfitters / Disco Pants Nelly / Skor Doc Martens / Keps Junkyard

It's beginning to feel alot like christmas

2013-12-06

Hade som sagt julkväll med tjejerna ikväll, alltid lika mysigt. Vi fikade massa gotta, drack hallon&lakritsglögg som verkligen var så gott, spelade julklappsspelet (min julklapp ser ni på sista bilden). Sedan så tittade vi såklart på idolfinalen. Tyckte inte att det var rätt person som vann, min vinnare kom trea - Erik! 

Add a pop of colour

2013-12-05

Veckorna bara rusar fram och det efterlängtade jullovet närmar sig med stormsteg. Ska spendera julen hos farmor högre upp i norr och det kommer bara bli så bra. Nyår ska jag fira med en massa fina vänner, förhoppningsvis i en väldigt snygg klänning (hoppas du ser det här mormor!). Och den 2 januari sitter jag, syster och mamma på planet till Barcelona (!!!) för en riktig tjejweekend. Aaah, är verkligen så pepp!
Jacka H&M / Tröja Second Hand / Mössa Monki / Halsband Bikbok

My purple hair

2013-12-03

Under senaste tiden har jag gått och blivit lila/rosa/röd hårig, införskaffat mig världens fetaste kepa, julbakat tillsammans med familjen och stressat med skolarbeten. Här ovan ser ni resultatet på mitt hår! Är verkligen nöjd och känns så himla jag. 
 
Jultiderna är här och det gör mig så lycklig. Älskar allt som har med julen att göra. Till helgen kör jag och mina tjejer traditionen med secret santa. Julkänslor och mys på hög nivå! 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen