Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Vit kavaj

2014-01-30

Bästa köpte jag gjorde i Barcelona var denna vita kavaj. Har länge letat efter den perfekta och på Forever 21 hittade jag den! Vet inte vad som hände med kvalitén på bilderna, men så är ibland. Puss på er ♥
Byxor Rut&Circle / Kavaj Forever 21 / Linne Vero Moda

Insta recap

2014-01-28

Mina senaste instagram bilder. Heter @mthorneus på insta! 
En liten egopic med ny tröja och ny mössa / Ni kan följa min träning på @poweryourbody!
Collage från bästa resan till Barcelona / Första dagen i Barca ♥
Dags för avfärd! / Mäktiga Sagrada Família
Firade nyår med mina älskade älskade vänner / Såhär såg jag ut kvällen till ära! 

27 januari

2014-01-27

Två bilder från förra året! Idag har jag haft en riktigt slappar dag. Har färdigställt lite saker till skolan, varit ute och gått (man får passa på nu när det inte är -30) och sett breaking bad. Ska fortsätta pluggandet nu och sedan belöna mig själv med att se paradise hotel. 

Black and white

2014-01-26

Hej på er. Min helg har verkligen varit bäst! Utgången i fredags kunde inte blivit bättre och i lördags åt jag lunch med systeryster som är här och hälsar på. Söndagen har bestått av en promenad med bästis och Frozen ♥. Nu ska jag avrunda kvällen med breaking bad. Ha det bäst!

Just an ordinary day

2014-01-23

Här har ni lite blandade bilder från de närmaste veckorna. Var ju som sagt på risktvåan igår och det var verkligen jätterolig! Egentligen ingenting att vara nervös för. Nu ska jag kämpa vidare med teorin - i februari kommer jag ha körkort! Annars så fyller jag mina dagar med träning, plugg och paradise hotel (bara två veckor kvar nu) - Heja Aina!
 

Monday.

2014-01-20

Hej! Måndag igen och det känns ändå bra. Har en rätt fylld vecka vilket alltid är kul. Gör risktvåan på onsdag och känner mig mest bara jättenervös, men körkortet börjar sakta men säkert närma sig! Annars längtar jag mest till på fredag då vi ska samlas ett gäng tjejer för att fira Ebba och Sofia som fyller 19 idag - GRATTIS! Det blir middag, bowling och sedan utgång på det. Kan inte bli annat än bra! 

Barcelona

2014-01-19

Här har ni ett litet utplock från vår resa till Barcelona. Måste säga att jag verkligen älskar den här staden! Så himla mycket kontraster, hur mycket sevärdheter som helst, massor med shopping och trevliga människor. Tycker verkligen att ni som inte varit där borde åka dit! 

Best of 2013

2014-01-03

Under 2013 har jag haft en burk där jag har lagt ner lappar med bra saker som har hänt under året. Jag har nu öppnat burken, läst alla lappar och insett hur mycket fina minnen jag har från 2013. Här är ett utplock med några händelser som jag har skrivit på lapparna. Detta år har verkligen varit så så så bra. ♥
 
• Göteborgresan tillsammans med Elina och Hanna för att se Håkan Hellström. 
 
• Resan till Stockholm med Sofia där vi såg Justin Bieber live.
 
• Bråvalla.
 
• Åkte till Göteborg och hälsade på Sam.
 
• Sprang milen på 55 minuter.
 
• Blev bjuden på Cg's av min bästa vän Jonas i födelsedagspresent. 
 
• Kommit igång så bra med träningen.
 
• Fyllde 18år och firade det med utgång på BBB med mina absoluta favoriter och blev bjuden på trerätters av pappa. 
 
• Åkte till Sardinien med min familj + en annan familj.

tvåtusenfjorton

2014-01-02

Fyra bilder från nyårsafton. Vill tacka systrarna Morin för en superbra kväll! Nu sitter jag på arlanda i väntan på att sätta mig på flyget mot Barcelona!! Dagen har äntligen kommit och jag är verkligen förväntansfull. Det blir tre dagar fyllda med shopping och sevärdheter. Så himla kul! 
 

New year's eve

2014-01-01

Hade ett så himla himla bra nyår. Jag var på så bra humör hela kvällen och var omringad av mina absoluta bästa vänner (förutom älskade Ebba som är i thailand). Äntligen är det nytt år och i år tar jag studenten med allt vad det innebär. Det här året kommer bli bra, det vet jag. Här nedan ser ni lite halvkassa bilder på hur jag såg ut igår!
 
Sedan så önskar jag er alla ett gott nytt år!!
Klänning Nelly / Ringar Ur&Penn, H&M
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen