Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Instagram - Stockholm

2013-04-23

I lördags åkte jag och Sofia till Stockholm, här ser ni mig i en ny tröja! Jag och Sofia hade hyrt en lägenhet i Skarpnäck som vi bodde i.

Dagen vi längtat efter sedan i somras var äntligen är. Vi såg Justin Bieber live. Så obeskrivligt bra. Gåshud, tårar, lycka och eufori under hela konserten.

Idag var det tyvärr dags för hemfärd. Har haft ett antal underbara dagar i huvudstaden. Nu är jag hemkommen några plagg rikare och ett minne för livet. 
 
Instagram @mthorneus

Second hand fynd

2013-04-17

Var på röda korset idag efter skolan och fyndade dessa två gobitar! Är hur nöjd som helst. Linnet ska jag sy om till en magtröja, tror det kommer bli asbra! 70 svenska kronor fick jag betala för båda plaggen. 

Spotlight!

2013-04-16

Detta gör mig så himla glad. Ni anar verkligen inte! Det är nu 4:e gången jag hamnar på blogg.se's sida. Kan fortfarande inte förstå att de väljer att visa upp just min lilla blogg. Hoppas några av er stannar! Puss fina ni ♥

Studded shoulders

2013-04-12

Detta bar jag i början på veckan. Här ser ni också min rätt så nya kavaj. Visst är den fin? Är verkligen helt såld på den! Jag tycker den funkar både till vardags och till lite finare tillfällen. Den kommer från Bikbok!
Kavaj Bikbok / Linne Monki / Byxor H&M / Skor Skopunkten / Pälsjacka H&M / Klocka Ur&Penn

Brunch

2013-04-11

För några veckor sedan ordnade jag och mina flickor en brunch. Vi lagade våfflor och åt det tillsammans med bär, glass och massor med frukt. Det var verkligen hur gott och mysigt som helst! 

Back on track

2013-04-08

Efter några veckors blogguppehåll i hopp om att få tillbaka inspirationen och drivkraften är jag äntligen tillbaka. Fylld med massor av ny energi efter påsklovet tar jag upp bloggandet på riktigt igen. Känns så himla bra! Känner att jag behöver få uttrycka mig, fota och vara kreativ. Hoppas ni är med mig nu igen!

Här har ni ett litet utplock av bilder från förra året i april.
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen