Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Vegetarisk sallad

2014-04-23

I lördags lagade jag och Nellie middag tillsammans och resultatet ser ni på bilderna här under. Det blev en vegetarisk sallad med sötpotatis, babyspenat, halloumi, soltorkade tomater, paprika, avokado och cashewnötter som vi åt tillsammans med guacamole! Var verkligen hur gott som helst, tips! 
 

Påskfirande och solsken

2014-04-20

Jag har haft en så himla bra och skön påsk! Och vädret? Vad underbart! Igår gick jag utan jacka och solen värmde som en riktigt sommarkväll. Så himla härligt! Detta väder får mig på så bra humör. 

Easter break

2014-04-19

Hej på er! Här nedan ser ni lite blandade bilder från när jag var och hälsade på farmor i början på veckan. Försöker att verkligen njuta fullt ut av mina lediga dagar och fylla dem med roligheter. Igår var det påskfirande för fulla muggar med fina människor, otroligt god mat och massa godis! Ikväll blir det festligheter - min kära sambo Annakarin bli nämligen 18 år idag. Grattis min fina! ♥ 

Wide pants

2014-04-16

Så skönt med påsklov! Firade in lovet med lite vin och dans ute med flera av mina fina vänner. Blev en helt okej kväll! Nu är jag precis hemkommen från farmor efter två dagar med total avkoppling. Har bara ätit, njutit av solen och umgåtts med släkt och familj, så behövligt! Nu ska jag bege mig till gymmet för lite efterlängtad träning. Ha det fint! 

Ser ni förresten att jag klippt av mig håret en bit? Är verkligen ovant, men trivs ändå!
Byxor Bikbok / Skor Bullboxer / Topp och Jacka H&M 

Cow shorts

2014-04-07

Fick nyss ett mail där det stod att jag hade vunnit dessa shorts! Tävlingen ordnades av Isabella. Detta gjorde min kväll. Tycker de är så himla snygga! Vill ni köpa ett par egna hittar ni dem här. Tackar Isabella ännu en gång!  ♥

Belt jacket

2014-04-07

Hallå där! Här nedan ser ni min nya jacka som jag beställde från Nelly när de hade 30% på allting. Den kostade bara 279 kronor - kap! Den passade bra och jag verkligen jättenöjd! Här hittar ni den.
Jacka Nly Trend / Tröja Urban Outfitters / Jeans Vero Moda/ Skor Sportamore / Solbrillor Gina Tricot 

Brunch

2014-04-06

For och handlade i morse och bjöd Annakarin på denna brakfrukost. Man behöver en sådan här frukost då och då. Var så underbart gott! Bananpannkakor med massor med god frukt. Kunde inte bli bättre ♥

Inspiration

2014-04-04

Får så mycket inspiration från den här polska bloggaren vid namn Pani. Hon uppdaterar inte allt för ofta, men när hon väl gör det bjuder hon på perfekta outfits och proffsiga bilder! Så tryck här för att bli inspirerad till tusen. 

Andra april

2014-04-02

Hej! Ikväll sitter jag bänkad framför tvn, det är ju final i Sveriges mästerkock. Heja Ala! Annars så rullar dagarna på så otroligt snabbt - studentresan, balen och studenten närmar sig med stormsteg. Men först och främst blickar jag fram mot påsklovet som infaller om en och en halv vecka. Skönt! 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen