Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Angelica Blick for Bikbok

2014-02-27

Alltså WOW! Det är det enda jag kan säga. Angelica Blick ska släppa en kollektion för Bikbok den 26 april! Är helt såld på det blåa mönstret. Titta bara på kavajen och tröjan! 

Wednesday

2014-02-26

Den här veckan går verkligen långsamt. Brukar dock alltid vara så veckan innan lov. Idag är det bara onsdag och ikväll väntar plugg och teater! Några gymnasieelver har uppspel ikväll så jag tänkte fara dit och kika. TTYL ♥
Tröja Breaking Rocks / Väst Carlings / Jeans Vero Moda / Mössa Monki / Skor Bullboxer

Black lips

2014-02-25

Alltså vilket vårväder! Blir så himla lycklig när våren är på väg. Finns verkligen ingenting bättre! Har halkat runt i mina air max och provat på svarta läppar idag. Nu är det bara några ynka dagar kvar till lovet som inte kunde komma mer lägligt. Hugs! 
Klänning Monki / Skor Nike Air Max / Halsband H&M / Ringar H&M, Glitter, Ur&Penn

White shoes

2014-02-23

Här nedan kan ni skåda mina absoluta dröm skor. En måste punga ut över tusen kronor för att få dem till sin ägo. Hade så så så gärna burit dessa på studentenFrån bästa Jennie-Ellen

De senaste veckorna

2014-02-22

Här ser ni vad jag har gjort de senaste veckorna. Har hunnit med en hel del roligheter! Bilderna är från min instagram @mthorneus! Ikväll ska jag och fika med en helt bunt fina tjejer, kommer blir så trevligt. Annars önskar jag er en superbra lördag, hugs! 
Mina fina, fina vänner. / Vi tog en roadtrip till Finland för att gå på Alko!
Min soulmate och jag på världens bästa utekväll / On wednesday we were black! 
Åkte trickskidor bakom en häst och filmade till vårat mediaprojekt. / TOG ÄNTLIGEN KÖRKORT!!
Var hårmodell och blev sminkad och fixad så himla fint! 

Hårvisning!

2014-02-20

Igår hade frisörtreorna på min skola hårvisning. Jag agerade då hårmodell till min fina kompis Zabrina. Du är så himla duktig! Vi hade även två stycken makeup-artister som sminkade oss. Blev verkligen så nöjd med både mitt hår och mitt smink! Tycker det är så kul att få bli fixad som man aldrig annars skulle se ut och ändå trivas så himla bra! 

Något du kanske inte visste

2014-02-19

• Jag vågar göra i princip allt med mitt hår förutom att klippa det kort!
• Jag är laktosintolerant.
• Jag älskar att handla mat. Följer alltid med mamma när hon ska handla! Haha, kanske är för att jag älskar mat. 
• Jag är den personen som alltid engagerar mig och tar tag i saker. Det var jag som tog tag i vår studentresa till Alanya!
• Jag är alltid den som älskar mer, gäller både vänner och pojkvänner.
• Jag är otroligt självständig och längtar så mycket till jag får en egen lägenhet där jag själv får bestämma!
• Under gymnasiet har jag blivit mycket mer social och pratglad än jag var på högstadiet. 
• Hat-älskar att vara ensam. Tycker det är så skönt att vara ensam hemma utan någon förälder. Men samtidigt vill jag bara umgås med mina vänner. 
 

Tisdag

2014-02-18

Hej på er. Dagarna rullar på som vanligt. Men något som gör mitt liv liite bättre är att jag fick körkort i fredags!! Ah, vilken lättnad. Behöver aldrig mer sitta med den där dumma teoriboken längre. Nu längtar jag mest bara till sportlovet, min motivation till skolan ligger på botten. Hoppas ni har en bra tisdag, pussar! 

Barcelona 2.0

2014-02-13

Här har ni andra delen med bilder från resan till Barcelona. Sista dagen åkte vi turistbuss genom hela staden och fick se så otroligt mycket fina byggnader och vyer. På kvällen blev vi positivt överraskade av en otroligt häftig julparad precis utanför vårt hotell. Och sista middagen bestod av paella och sangria - en riktig spansk kombination!

Ost & Kex

2014-02-08

Igår styrde jag upp en ost- och kexkväll med mina bästa tjejer. Bjöd på lite olika charkuterier, färsk frukt och ost och kex såklart. Blev en så bra kväll! Idag har jag hunnit med att övningsköra, träna och plugga teori. Mitt liv består just nu endast av körkortet (det är nära nu!). Ska ta en paus från pluggandet ikväll och ta en fika med Elina och Bella! Behövligt. 
 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen