Moa Thorneus

Mode, stil och shopping från norr

Årsresumé 2012 - Del 1

2012-12-30

Januari - Jobbigaste månaden jag upplevt i hela mitt liv. Två utav mina vänner gick bort och jag var bara tom. Spelade in en video tillägnat till dem tillsammans med Ewelina. Gjorde om i mitt rum och kämpade mig igenom dagarna.
 
Februari - Kall och inte speciellt händelserik månad. Skaffade hårförlängning och trivdes i det som fisken i vattnet. Klädde mig i mintgröna jeans och en höstig kimono. Drog till farmor och njöt av vintersolen. 
 
Mars - Åkte mycket slalom. Lockade även mitt fina och långa hår. Mormor stickade världens mysigaste pippitröja till mig. For till Moa i Älvsbyn med bästa tjejerna. 
 
April - Mönstrig månad i klädväg. Köpte rymdtröjan och ormkjolen som kan vara bland de snyggaste plaggen jag äger, for till farmor med Sofia och hade bästa tiden. Åt god och nyttig mat och spenderade mycket tid hemma. 

Maj - Bodde i princip i gymmet och tränade hur mycket som helst. Gick på modevisning på skolan (så himla bra!!). Temperaturerna började stiga och jag köpte mig en jeansjacka och låg ute och solade redan i maj. Hade dansuppvisning och fick mig även en walk-in-closet! 
 
Juni - Sommarlov! Syster tog studenten, jag själv gick ut ettan efter ett år med min braiga klass. Myste på i hamnen många kvällar med fina vänner. Firade midsommar i stugan tillsammans med en annan familj. Började även sommarjobba på ett utebad. 

Fluffy

2012-12-26

Dagen har bestått av mellandagsrea och nu befinner jag mig hos mamma för att fira jul här. Kommer bli så himla mysigt. Visar er självklart vad jag har köpt lite senare! 
 


Tröja Gina Tricot / Jeans Bikbok / Halsband Cheap Monday / Skor Bullboxer 

Julafton

2012-12-25

Hade en så himla bra, mysig och trevlig julafton. Den var fylld med Kalle Anka, mat, julklappar, godis, lekar, skratt och spel. Här nedan ser ni fyra bilder från gårdagen. Farmor var också hos oss, hon är världens bästa människa.  

Uppesittarkväll!

2012-12-24


Gårdagen bestod av bingolotto tillsammans med familjen. Tycker det är så himla mysigt när vi alla är samlade och sitter och spelar. Dock ingen vinste det här året heller.. Nu vill jag bara önska er alla en god jul och hoppas att ni får en mysig julafton! 

Sminkvideo

2012-12-23

Har uppdaterat min sminkväska en del sen min senaste sminkvideo, så här får ni en ny!
Vet att mina ögonbryn ser otroligt ifyllda ut. Brukar inte ha sådär, mina ögonbryn blir i princip olika varje gång jag målar dem..

Instagram

2012-12-23

Några utav mina senaste bilder på instagram. Där heter jag mthorneus! 

Hudvårdsrutin!

2012-12-21

Har fått många önskemål att göra ett inlägg om vilka produkter jag använder till min hy. Skulle inte säga att jag har problemhy, men jag får lätt finnar. Efter att ha letat och provat massor med produkter så känner jag att dessa funkar bra på mig! Utöver de här produkterna äter jag också Pantothenic Acid som är ett b-vitamin tillskott. Finns att köpa på hälsobutiker eller här. Dessa tabletter har gjort susen för mig, så rekommenderar verkligen dem!
 
Har ni några frågor eller andra funderingar så är det bara att kommentera! 
Jag börjar alltid med den här, använder den bara på kvällen. (På morgonen tvättar jag bara med vatten.) Det här är en vanlig ansiktstvätt från Granier. Luktar otroligt fräscht och man känner att man får bort allt smink.
Brukar skrubba min hy ca. 2-3 gånger i veckan och då använder jag denna. Inte en så hård skrubb, vilket jag gillar. Den känns väldigt skonsam mot huden!
För att återfukta (som är ett absolut måste för mig nu på vintern) så använder jag den här. Luktar väldigt gott och den sjunker in i huden snabbt. Använder denna både morgon och kväll!
Detta är en leransiktsmask som jag brukar använda ca. 2 gånger i veckan. Den svider lite i början, men sedan känns det skönt på huden. Fungerar hur bra som helst på mig! Huden blir alldeles len efteråt. 

Där jag hänger min hatt

2012-12-20

Nu har jag officiellt jullov! Känns verkligen hur underbart som helst. Har inga större planer alls under lovet vilket känns skönt. Ska bara njuta, sova och ta det hur lungt som helst. Hoppas ni får ett bra lov! 


Hatt & Polotröja Bikbok / Byxor Gina Tricot / Skor Skopunkten

Norrskensradio

2012-12-19

På median så hade vi som projekt att göra ett radioprogram. Vi sände förra veckan i Luleås närradio och här nedan kan ni som missade det lyssna på det! Vi kallade oss för norrskensradio. Var himla kul att sitta i studion och prata! 

Hiphop at Hogwarts

2012-12-17

Hela söndagen var jag på kulturens hus och dansade. Hade scenrep, genrep och sedan föreställning. För er nya som kanske inte vet det så går jag i street dance! Denna gång var temat Harry Potter. Blev otroligt lyckat och var verkligen hur kul som helst! 

Stockholm dag 4

2012-12-15

Kom på att jag inte har visat den sista delen från Stockholm i november! Så här har ni den.
Sista dagen vilket tråkigt nog innebar hemresa. Här har ni mig på arlanda.
Flygplatslunch.
Finaste Bea och Elina.
Sedan sa vi adjö till huvudstaden och satte oss på planet mot Luleå. 

Ännu en gång!

2012-12-14

Vad är det som händer? Åh. Är nu med på framsidan på blogg.se/stil! Gud, att detta verkligen händer mig? Tack, tack, tack åter igen! Så obeskrivligt glad alltså hihi! 

Färgstarkt och mönstrat

2012-12-13

Hallå och glad lucia på er!  Har haft en himla bra dag idag. Tittade på luciatåget på skolan, så himla mysigt. Åt massor med pepparkakor på lunchen och var bara så glad. Nu taggar jag upp för träning, hugs! 
Topp & Byxor H&M / Klocka Ur&Penn / Skor Skopunkten

Pyntat julgranen

2012-12-12

I helgen satte vi upp våran gran här hemma, är lite av en tradition att vi sätter upp den kring andra advent. Och i år blev det faktiskt en äkta julgran! Känns så otroligt mysigt, julkänslorna har börjat komma på riktigt nu! 

På blogg.se's framsida!

2012-12-11

Titta vad jag upptäckte nyss! Detta inlägg har hamnat på blogg.se's framsida. Är så himla glad! Förstår inte hur detta kan hända mig och min blogg. Så otroligt tacksam!! Hoppas ni som kikar in tycker om det ni ser och vill stanna här, puss ♥

Julkväll med flickorna

2012-12-10

Hade en så himla bra kväll i fredags med mina fina flickor. Kvällen spenderades hemma hos Bella med glöggdrickande ur sockrade champangeglas, secret santa spel, julmusik och massor med julfika. Så himla bäst! Fina Nellie har fotat bilden längst ner på mig och mina snyggingar!

Julbak på första advent

2012-12-03

Första advent igår och hemma hos mig var det julbak för hela slanten. Det var jag, mamma, min lillebror och min syster som var samlade. Vi bakade hur mycket som helst, godsakerna på bilderna är bara några sorter. Det blev lussekatter, kolasnittar, koladajm, chokladbollar med pepparkakakssmak, pepparkakor och knäck! 

Första december

2012-12-01

Första december, lördag och jag befinner mig på skolan. Vi har nämligen öppet hus idag, så jag håller på att jobba med vårt mediaprojekt just nu. Tittade på julkalendern i morse. Bara älskar mysteriet på greveholm, åh. Så nu börjar julkänslorna komma lite smått, så underbart. 
Moa

Moa Thorneus

Jag är en tjej född -95 som bor i Luleå, Norrbotten. I min blogg får ni följa min vardag, med fokus på mode, shopping och stil.

Senaste inläggen